Când apare Umbre, sezonul 3? HBO a dezvăluit câteva detalii importante

Când apare Umbre, sezonul 3? HBO a dezvăluit câteva detalii importante

Sezonul 2 din Umbre te-a lăsat cu două probleme: Relu urmărit și de poliție, incomodat și de Nicu, un interlop venit din Spania. Umbre, sezonul 3, ar trebui să facă lumină.

Umbre e un serial produs de HBO despre care nimeni nu se aștepta, la primul sezon, să aibă continuare. Dar a avut succes și acum a ajuns la un nou sezon. Umbre, sezonul 3, apare pe 20 noiembrie. În platforma HBO Go îl vei putea vedea înainte. La fel ca până acum, Umbre va fi difuzat cu câte un episod nou în fiecare săptămână.

Noul sezon are o durată totală de 434 de minute și șapte episoade. E cel mai lung de până acum și, probabil, așteptai asta.

Ca o recapitulare, sezonul 2 l-a lăsat pe Relu pe-o canapea alături de Emilian, un polițist care nu dă dovadă că ar respecta prea multe reguli. Alături de Căpitan, Nicu și Nico, Relu trebuie să rezolve în noul sezon și problema camionului aruncat în aer în sezonul precedent.

Ce o să vezi în Umbre, sezonul 3

Umbre este creat după „Small Time Gangster”. Sau cel puțin așa a fost gândit  primul sezon. Acum, povestea s-a dezvoltat până în punctul în care Relu nu mai e doar în trening și șofer de taxi, iar lumea interlopă din jurul lui a devenit ceva mai complexă și crimele s-au înmulțit.

În sezonul 3, Relu va fi prezentat cum continuă înfruntarea cu Emilian. Iar între cele două părți Nico va fi un fel de pion. Între timp, familia reală a lui Relu se destramă. Gina acceptă prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie. Fiica lui Relu continuă căsătoria cu Teddy.

În Umbre, sezonul 3, vei avea de urmărit și cum se dezvoltă povestea morții lui Toma. În sezonul precedent, Relu a reușit prin crimă să scape de presiunea acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: