Când se lansează Breaking Bad, filmul? Netflix are deja un trailer pentru tine

Când se lansează Breaking Bad, filmul? Netflix are deja un trailer pentru tine

Breaking Bad este unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile, iar acum vom primi o nouă porție de acțiune odată cu noul film.

Ultimul sezon al serialului a apărut 2013, însă mulți dintre noi n-am fost tocmai bucuroși că s-a încheiat și am fi vrut să vedem mai multe. În cazul ăsta, există vești bune.

După ani întregi de speculații, avem în sfârșit certitudinea că va exista un film Breaking Bad. Netflix a anunțat și o dată oficială pentru când acesta va apărea pe platformă. Așadar, filmul se va numi „El Camino: A Breaking Bad Movie” și va fi disponibil online începând cu 11 octombrie.

Există acum și un trailer oficial:

Bob Odenkirk, actorul care interpretează rolul lui Saul Goodman în serial a anunțat că filmările deja s-au încheiat.

Ce se va întâmpla în filmul Breaking Bad

Netflix n-a oferit până acum niciun indiciu legat de plot-ul noii producții, astfel că nimeni nu prea știe la ce să se aștepte în acest sens. Totuși, platforma de streaming a dat de înțeles că noul film va răspunde unei întrebări care îi apasă pe mulți fani ai seriei: Ce s-a întâmplat cu Jesse Pinkman?

În mod cert, actorul Aaron Paul, cel care interpretează rolul lui Jesse, va reveni pe ecran în noul film Breaking Bad. Totuși, încă nu avem certitudinea că Bryan Cranston (Walter White) va apărea și el, mai ales dacă iei în considerare faptul că personajul său a murit în ultimul sezon al serialului.

Totuși, au existat indicii care ridică totuși niște semne de întrebare. Ambii actori au postat în același timp aceeași fotografie pe Twitter cu descrierea „Soon” (curând) semn că cei doi ar fi lucrat la un proiect comun:

Din păcate, s-a dovedit că Paul și Cranston nu voiau să anunțe decât lansarea unui nou brand de mezcal, un tip ce alcool mexican.

Totuși, speranțe încă există. Aaron Paul a spus că se așteaptă ca oamenii să fie foarte încântați de ce vor vedea în filmul Breaking Bad când a vorbit despre o posibilă apariție a lui Bryan Cranston în film.

Regizorul va fi tot Vince Gilligan, cel care s-a ocupat și de serial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Guardian