Acer Swift 7 este cel mai subțire și mai scump laptop al taiwanezilor

Acer Swift 7 este cel mai subțire și mai scump laptop al taiwanezilor
11:22 07.01.2019

Începutul de an în tehnologie este marcat de CES 2019. Târgul de la Las Vegas vine la pachet cu o serie stufoasă de noutăți, printre care și o ediție actualizată de Acer Swift 7.

Primul Acer Swift 7 a fost anunțat în 2017. Între timp, s-a mai bucurat de câteva upgrade-uri, dar cel mai recent s-ar putea să fie și cel mai consistent. Cu ocazia Consumer Electronics Show 2019, putem vedea cel mai subțire și mai ușor ultra portabil al producătorului taiwanez.

Din momentul în care ai pus ochii pe el pentru prima oară, este evident că vorbim de un gadget premium. Micuțul de 14 inci nu doar că se încadrează într-o carcasă de 13,3 inci, dar are o margine aproape inexistentă pe toate cele patru margini ale ecranului sensibil la atingere.

În trecut, panoul Full HD avea o ramă un pic mai mare în partea de jos a ecranului, unde era ascunsă camera web. Acum, respectiva cameră se ascunde în partea de sus a tastaturii și este rabatabilă. Practic, o pui în funcțiune doar când ai nevoie. În final, ajungi să ai un ecran utilizabil care ocupă 92% din suprafața monitorului.

În ceea ce privește configurația hardware a gadgetului de doar de 9,95 milimetri grosime în cel mai gros punct, ultraportabilul se încadrează în mai puțin de 900 de grame. Partea de procesare este asigurată de cel mai nou procesor Intel Core i7-8500Y cu 16GB LPDDR3 și o memorie internă în format SSD de până la 512GB.

Autonomia promisă de producător este de 10 ore, deși va fi interesant de văzut în ce condiții a fost măsurată. Panoul sensibil la atingere este protejat cu Gorilla Glass 6, în cazul în care vrei să eviți eventualele zgârieturi. Conectica include două porturi USB Type-C cu suport pentru Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 2, o ieșire Display Port și cele mai noi generații de comunicații wireless, Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0. Un port hibrid pentru căști și microfon este de asemenea inclus. Prețul de pornire pentru cel mai nou Acer Swift 7 este de 1700 de dolari. 
swift-7-2

loading...