10 filme din 2020 de care trebuie să știi încă de acum

10 filme din 2020 de care trebuie să știi încă de acum

Ultimul deceniu a fost unul foarte bun pentru filme, iar noua decadă începe cu un 2020 plin de noi titluri interesante pe care să le urmărești.

Anul 2019 a fost marcat de filme mari, de toate tipurile, precum Joker, The Irishman sau Avengers: Endgame. Totuși, în 2020 urmează să apară câteva care ar putea să ajungă cel puțin la fel de populare ca acestea.

Am ales zece filme care vor apărea anul următor de la care sigur nu ar trebui să lipsești la cinema.

10 filme din 2020 de care trebuie să știi încă de acum

The Personal History of David Copperfield (8 mai)

Un film bazat pe romanele lui Charles Dickens, cu Dev Patel în rolul lu David Copperfield.

The Climb (20 martie)

Filmul arată povestea a doi amici de-o viață care ajung să testeze limitele prieteniei lor atunci când o femeie intervine între ei.

Swallow (13 martie)

Hunter, o gospodină recent însărcinată, ajunge să se simtă din ce în ce mai obligată să consume obiecte periculoase. Pe măsură ce soțul și familia lui capătă tot mai mult control asupra vieții sale, ea trebuie să se confrunte cu secretul întunecat din spatele noii sale obsesii.

The Whistlers (28 februarie)

Filmul românesc în regia lui Corneliu Porumboiu urmărește povestea unui polițist care intenționează să elibereze un om de afaceri corupt dintr-o închisoare din Gomera, o insulă din Canare. Cu toate acestea, el trebuie să învețe mai întâi dialectul local dificil, o limbă care include șuieratul și scuipatul. În rolurile principale îi vom găsi pe Vlad Ivanov, Catrinel Marlon și Rodica Lazăr.

Saint Maud (27 martie)

Un horror de tipul The Exorcist, filmul urmărește povestea unei asistente pioase care devine obsedată de salvarea sufletului pacientului ei pe moarte.

Circus of Books (2020)

Din lista de filme de urmărit în 2020 nu putea să lipsească acesta. În 1976, Karen și Barry Mason ajung s-o ducă greu și încep să caute o modalitate de a-și susține tânăra familie. Răspund la o reclamă din Los Angeles Times și zece ani mai târziu devin cei mai mari distribuitori de filme pentru aduți cu gay din Statele Unite. Filmul se concentrează pe dubla viață pe care au dus-o, încercând să mențină echilibrul de a fi părinți într-un moment în care cultura LGBT nu era încă acceptată.

 

Vitalina Varela (21 februarie)

O femeie din Capul Verde ajunge în Lisabona, aflându-se pe urmele pe care soțul său decedat le-a lăsat în urmă și descoperindu-i viața secretă, ilicită.

The Assistant (31 ianuarie)

Filmul îți dă o perspectivă asupra unei zile din viața unei asistent a unui executiv puternic. Pe măsură ce Jane (Julia Garner) își urmează rutina zilnică, ea devine din ce în ce mai conștientă de abuzurile insidioase care amenință fiecare aspect al poziției sale.

True History of the Kelly Gang (2020)

Din lista de filme de urmărit în 2020, acesta este unul dintre cele mai interesante. Filmul este bazat pe romanul lui Peter Carey și spune povestea australianului Ned Kelly și a bandei sale în timp ce fug de autorități, în perioada anilor 1870.

Blow the Man Down (2020)

După ce o pierd pe mama lor, surorile Connolly descoperă brusc că au o crimă pe care trebuie să o acopere, ceea ce le conduce în Maine, un sat de pescuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: