Cum arată serialul The Romanoffs proaspăt realizat de creatorul Mad Men

Cum arată serialul The Romanoffs proaspăt realizat de creatorul Mad Men
20:30 13.09.2018

Dacă ai urmărit Mad Med și ți-a plăcut ceea ce ai văzut, află că Matthew Weiner, creatorul Mad Men, îți pregătește un nou serial care să-ți ocupe câteva ore bune.

Amazon a dezvăluit primul trailer oficial al unuia dintre cele anticipate seriale care vor debuta în această toamnă, The Romanoffs. Serialul creat de Matthew Wiener spune povestea a descendenților familiei regale Romanov, adică țarul Nicolae al II-lea și soția sa Alexandrina și cei cinci copii ai lor.

Serialul este o o dramă formată din opt episoade cu povești distincte, fiecare episod concentrându-se pe un alt personaj care se crede că se trage din marea familie regală rusească.

Din distribuția serialului fac parte câteva nume grele precum: Aaron Eckhart, Isabelle Hubert, Amanda Peet, Kerry Bishe sau Diane Lane, dar și veterani ai serialului Mad Men precum Christina Hendricks și John Slattery.

Deci ar trebui să ne așteptăm la un joc actoricesc excelent, însoțit de câteva replici inteligente și savuroase, marca Wiener, precum „Ai crede că sângele regal se diluează de-a lungul timpului, dar otrava supraviețuiește”.

Fiecare dintre cele opt episoade are o poveste nouă, personaje și locații noi. „Ceea ce leagă episoadele este că toate poveștile includ personaje care se cred descendenți ai familiei Romanov”, a spus Weiner în martie anul trecut.

Familia Romanov a fost una dintre cele mai importante din istoria Rusiei, conducând țara din 1613 până în 1917, atunci când bolșevicii au venit la putere. În 1918, țarul Nicolae al II-lea, soția sa Alexandrina și cei cinci copii, dar și ajutoarele acestora, au fost uciși, împușcați, înjunghiați cu baionetele și omorâți cu lovituri de trupe bolșevice conduse de Iakov Iurovski.

Serialul debutează pe 12 octombrie pe Amazon Prime cu două episoade, apoi un alt episod va fi lansat săptămânal. Dacă ți-a fost dor de o dramă bună, replici excelente și actori foarte buni atunci ar trebui să arunci un ochi peste The Romanoffs.