07 dec. 2018 | 15:27

Trailerul la Avengers 4 este aici și te pregătește pentru bătălia finală

ACTUALITATE
Trailerul la Avengers 4 este aici și te pregătește pentru bătălia finală

Jumătate din Univers a murit la finalul Avengers: Infinity War, iar acum super eroii care au mai rămas se pregătesc de un nou atac.

Disney și Marvel au lansat primul trailer al filmului Avengers 4, punctul culminant al întregului univers cu super eroi Marvel.

Avengers 4 promite să închidă glorios faza a treia a Universului Cinematic Marvel. Victoria șocantă a lui Thanos de la finalul filmului a fost o lovitură puternică pentru spectatori. Doctor Strange a văzut mii de posibile finaluri ale războiului și a condus eroi pe acestă cale pentru că era singurul viitor în care eroii „câștigau”.

Trailerul începe cu Tony Stark (pe moarte?) care își ia rămas bun de la Potts. Apoi, de-a lungul clipului, îi vedem pe Black Widow, Captain America și Thor. Își face apariția chiar și Hawkeye, dat dispărut în Avengers 3, iar la final îl vedem și pe Antman.

Mai multe personaje au murit la finalul filmului Infinity War, dar foarte multe vor reveni pe ecran. În mod oficial, s-a confirmat că Gamora, Spider-Man, Scarlet Witch, Falcon, Drax, Mantis și Star-Lord se vor întoarce la viață.

Nu există vreo confirmare, dar există multe speculații care spun că Avengers 4 va avea de a face cu călătoriile în timp. La urma urmei, au apărut mai multe fotografii cu actorii filmând din nou scene cu bătălia de la New York, care a avut loc în primul film Avengers. Dacă se va ajunge acolo – și cum se va ajunge acolo – este încă un mister.

Avengers 4 este ultimul film în care apare Captain America, iar unii fani Marvel sunt de părere că asta înseamnă că eroul va muri. Alții cred că nu va fi cazul și că va avea parte de un final fericit, alături de iubirea vieții lui, Peggy Carter. Dacă teoria cu călătoriile în timp este adevărată, atunci Captain America s-ar putea întoarce înapoi în timp, când Peggy era tânără, și să îi acorde acesteia dansul mult promis.

Avengers: Endgame apare în cinematografe pe 26 aprilie 2019.