Toy Story 4 primește, într-un final, o dată de lansare

Toy Story 4 primește, într-un final, o dată de lansare

Toy Story 4 nu a avut cel mai lin drum până acum, lovindu-se de mai multe probleme de-a lungul producției. Acum filmul are, în sfârșit, dată de lansare.

Inițial, actorii Rashida Jones și Will McCormack au fost selectați pentru a se ocupa de scenariu filmului de animație. Lucrurile nu au mers bine și cei doi s-au retras din acest proiect în noiembrie 2017.

Odată cu plecarea celor doi, trei sferturi din scenariu a fost aruncat la coșul de gunoi, fapt care a dus la amânarea filmului. Informația vine de la actrița Annie Potts, cea care și-a împrumutat vocea pentru rolul Bo Peep. Ea nu a avut un rol mare în Toy Story 3, dar se pare că va compensa în următoarea producție. „Am un rol mare! Sunt încântată!”, a declarat Potts.

„Toy Story 4 trebuia să fie lansat în acest an dar apoi au rescris trei sferturi din scenariu. În mod normal, realizarea unui film de animație durează cam doi ani de zile. Din cauza faptului că au rescris atât de mult producția acestuia a fost extinsă. Am lucrat mult la acest proiect”, a continuat actrița.

La scurt timp după aceste declarații, studioul a anunțat că următorul film Toy Story va ajunge în cinematografe pe 21 iunie 2019, adică la nouă ani de la lansarea Toy Story 3.

„Oamenii ăștia de la Pixar sunt ciudați, sunt foarte răbdători. Dacă nu le place o anumită parte din film atunci, pur și simplu, renunță la ea. Au o liberate creativă mare”, a mai spus Potts.

Fanii care sunt în căutarea unei producții noi Pixar pot să stea liniștiți deoarece Incredibles 2 se va lansa pe 14 iunie anul acesta. Primul Incredibles a fost lansat tocmai acum 16 ani, în 2004, și foarte mulți oameni se mai întrebau dacă se va mai lansa o continuare sau nu.

Sursa: Cinema Blend