Lucruri despre Tom și Jerry pe care ai fi vrut să le știi mai devreme

Lucruri despre Tom și Jerry pe care ai fi vrut să le știi mai devreme

Tom și Jerry au împlinit 78 de ani. În cinstea lor, sărbătorim cu câteva lucruri interesante despre duoul care ne-a făcut copilăria mai frumoasă.

Show-ul acesta a amuzat generații întregi care au crescut cu televizorul și continuă să o facă în cazul nostalgicilor. Cu toate astea, cât de multe știm cu adevărat despre pisica și șoarecele care ne-au făcut să râdem cu poftă când eram mici?

Tom și Jerry trebuiau să aibă nume diferite

Perechea favorită a copilăriei noastre a devenit parte integrată a pop culture. Când spui Tom și Jerry, aproape oricine care a crescut cu un televizor știe la ce te referi. Cu toate astea, cei doi aproape au avut alte nume – Jasper și Jinx, mai exact.

Show-ul este un adevărat bunic pentru desenele animate actuale

Tom și Jerry sunt un fel de Tânăr și Neliniștit al lumii animate. Show-ul a rulat pentru o perioadă îndelungată, de 65 de ani, între anii 1940 și 2005. Eroii copilăriei ar fi împlinit 78 de ani anul acesta.

Desenul Tom și Jerry a fost oprit dintr-un motiv neașteptat

Premisa show-ului este una simplă. Avem o pisică neastâmpărată care urmărește un șoricel viclean. Producătorul Joseph Barbera a fost de părere că ideea de bază este una bună, însă William Hanna a crezut că nu este suficient de originală.

Stăpâna lui Tom este văzută o singură dată în show

Tehnic, o vedem de mai multe ori. Totuși, o vedem în întregime doar o singură dată. În show, femeia este de origine afro-americană și este slujnică în casa în care locuiesc Tom și Jerry. Da, la vremea la care se difuza Tom și Jerry, negrii încă erau într-o oarecare sclavie modernă.

Tom a devenit mai uman pe parcurs

Deși poate nu îți amintești, în primele episoade Tom mergea pe patru picioare, ca o pisică normală. Între timp, personajul a căpătat trăsături mai umane și a ajuns să meargă doar în două picioare, așa cum ni-l amintim.

[readmore]

Tom și Jerry nu sunt străini de Oscaruri

Desenele animate nu sunt primul lucru care ne vin în minte când ne gândim la Oscaruri. Cu toate astea, „Tom și Jerry” a fost nominalizat la 13 premii Oscar pentru categoria Best Short Subject, dintre care a câștigat șapte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: NTDIN