13 oct. 2018 | 07:35

Cum să-ți transformi telefonul cu Android în iPhone Xs

ACTUALITATE
Cum să-ți transformi telefonul cu Android în iPhone Xs

Îți place estetica sistemului de operare iOS sau vrei să faci o schimbare de design a telefonului? Atunci urmează pașii de mai jos pentru a-ți transforma telefonul cu Android în iPhone Xs.

Schimbările pe care urmează să le faci nu-ți vor afecta în niciun fel sistemul de operare actual așa că nu trebuie să-ți faci griji. Nu trebuie să rootezi telefonul, ci doar trebuie să instalezi câteva aplicații și să le dai accesul la anumite funcții.

În primul rând, trebuie să instalezi aplicația Launcher iOS 12, o replică ( la nivel vizual) a sistemului de operare al iPhone . Mai departe, trebuie să îți dai acordul pentru anumite lucruri. Nu este obligatoriul să accorzi accesul la tot ce cere, dar unele facilități nu o să funcționeze.

Mai departe, alegi wallpaper-ul din colecția pentru iOS 12, apoi trebuie să alegi ca iOS Launcher să fie varianta default pentru ecranul de pornire. Trebuie să îi mai dai acces la notificări și telefonul tău arată deja mai mult ca un iPhone.

Urmează să schimbi centrul de control și să-l faci să arate ca pe cel de la iPhone Xs. Pentru asta trebuie să descarci Control Center iOS 12. Îl instalezi apoi selectezi poziția de unde să apară (stânga, dreapta, jos), mai poți alege mărimea, culoarea.

Nu în ultimul rând, trebuie să adaugi gesturile de navigare regăsite pe iPhone X și iPhone Xs și Xs Max. Pentru a face asta instalezi Navigation Gestures – Swipe Gesture Controls!

Trebuie să îi dai acces la categoria Accesibility Service, apoi alegi să ascunzi bara de navigație de jos și gata. Nu uita să debifezi asta dacă vrei să ștergi aplicația și să revii la vechiul sistem de navigare.

Cam asta este. Poți să-ți păcălești prietenii, chiar dacă numai pentru un minut, că ai un iPhone și nu un telefon Android cu o crestătură în ecran.