Tom Holland a dat un spoiler important despre „Spider-Man: Far From Home”

Tom Holland a dat un spoiler important despre Spider-Man: Far From Home

În filmul „Spider-Man: Far From Home” de la Marvel vom avea de a face cu mai mult de un răufăcător, dacă e să ne luăm interpretul lui Spider-Man, Tom Holland, faimos pentru tendința lui de a da spoilere.

Cei de la Hollywood Reporter au dezvăluit deja că în următorul film cu Spider-Man de la Marvel, Jake Gyllenhaal îl va juca pe răufăcătorul Mysterio, un personaj pe care fanii benzilor desenate îl cunosc din 1964. Acum am aflat un alt posibil răufăcător care își va face apariția în film, mulțumită talentului lui Holland de a da spoilere.

Într-un video postat pe Instagram, Holland le vorbește fanilor despre oportunitatea de a veni și petrece timp cu el în studio, prin intermediul organizației caritabile The Brothers Trust. Spre finalul videoclipului, poți vedea însă cum dublura de cascadorii a actorului este lovită cu putere de un jet imens de apă.

La mijloc pot fi zeci de scenarii, desigur. Cu toate astea, fanii nu s-au putut abține să nu speculeze că, pe lângă Mysterio, va mai apărea un răufăcător. Despre ce răufăctor vorbim? De Hydro Man, mai exact.

I do all my own stunts ? head to the link in my bio to find out how YOU could be hanging out with me on set and watching ME do all my own stunts @gregtownley @georgejcottle you guys are legends #thebrotherstrust #spidermanfarfromhome

O postare distribuită de ✌️ (@tomholland2013) pe

Nu ar fi o premieră pentru Spider-Man să se confrunte cu mai mult de un răufăcător. De fapt, în „Spider-Man: Homecoming” el se confruntă atât cu Vulture, cât și cu Shocker. Mai mult, actorul Samuel L. Jackson și actrița Cobie Smulders vor apărea și ei în film, în rolurile lui Nick Fury, respectiv Maria Hill.

Dacă ținem cont că cei doi au murit în „Avengers: Infinity War” și că „Spider-Man: Far From Home” va avea loc după evenimentele din acel film, ar putea fi la fel de bine un spoiler că cei doi se vor întoarce din morți (asta dacă nu apar în vreun flashback).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo