Samsung Galaxy S10: noi detalii despre telefonul 5G

Samsung Galaxy S10: noi detalii despre telefonul 5G

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare și știm din ce în ce mai sigur că una dintre variantele telefonului va fi disponibilă și cu suport 5G.

Samsung Galaxy S10 mai are cam două luni până la lansare. Telefonul ar trebui să debuteze la MWC 2019, în Barcelona, unde are șanse mari să fie vedeta evenimentului. Dispozitivul va fi lansat în mai multe variante, astfel încât să găsești un telefon care îți place, fără să cheltui neapărat o avere.

Cei de la The Wall Street Journal au declarat în trecut că ar exista o versiune de Samsung Galaxy S10 cu conectivitate 5G, iar acest telefon va avea un ecran de 6,7 inci, șase camere și, evident, va fi cel mai scump.

Acum, Ice Universe, cunoscut pentru zvonurile sale legate de Samsung, a confirmat pe Twitter că acest dispozitiv există. Pe plan intern, smartphone-ul e cunoscut ca Beyond X.

Conform acestuia, dispozitivul are, într-adevăr, un ecran de 6,7 inci. Telefonul va fi disponibil doar în Coreea de Sud și în Statele Unite, acolo unde vor fi dezvoltate primele rețele de nouă generație. Telefonul ar avea și un senzor avansat de recunoaștere facială pe partea din față. Unde și de ce (mai) este implementat, asta e altă discuție.

Ice Universe mai spune și că logoul 5G de pe telefon arată foarte bine. De asta ne vom convinge în viitorul relativ apropiat, însă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: