Cele mai mari și mai scumpe rulote în care poți să parchezi și altă mașină

Cele mai mari și mai scumpe rulote în care poți să parchezi și altă mașină
16:50 26.07.2018

Cele mai mari rulote din lume sunt și cele mai scumpe. Sunt atât de mari, că te vei rătăci în spațiile interioare. Unele sunt de-a dreptul incredibile.

Sunt un exemplu de opulență și lux greu de digerat. Rulotele pe care ți le voi prezenta în rândurile următoare sunt geniale, impresionante, dar mă îndoiesc că există prea mulți doritori să cumpere asemenea camioane.

Doar cei mai bogați oameni din lume ar putea cumpăra așa ceva, ori ei nu pleacă în vacanță cu rulota.

Volkner Performance: rulota cu garaj

rulota de lux

Rulota nemțească Volkner Performance cu garaj este una dintre cele mai mari și mai inedite din această gamă. Nu doar că este ca o casă pe roți, dar mai cară și o mașină sport, preferabil una mai mică totuși, pe care o adăpotește într-un garaj.

rulota de lux

Dacă cineva te-ar lega la ochi înainte să te bage în această rulotă și apoi ai vedea unde te afli, nu ai ghici din prima că ești într-un vehicul. Volkner Performance poate stoca până la 1.000 de litri de apă potabilă, deci poți umbla luni de zile în jurul lumii și tot n-ai duce, nici tu, nici familia ta, lipsă de apă de consum și pentru spălat.

În plus, poate produce energie de 12 kW din panourile solare, deci poți să iei cu tine oricâte laptopuri, telefoane și chiar televizoare vrei.

O astfel de rulotă costă aproape două milioane de dolari.

EarthRoamer: o vilă transformată în camion

rulota de lux

Vrei o rulotă pentru offroad cu care să urci și pe stânci? Ia ca model o basculantă Ford F-750, adaugă un motor de 6,7 litri turbodiesel V8 și mulți, mulți bani. Dar rezultatul e o casă monstruoasă pe roți în care ai putea să trăiești tot restul vieții și cu care te-ai plimba prin cele mai accidentate și periculoase terenuri.

rulota de lux

Acesta poate stoca până la 1.000 de litri de apă potabilă și oferă energie electrică pentru 20.000 de ore, electricitate convertită din energia solară. Rulota-camion poate fi a ta pentru 1,5 milioane de dolari.

Airstream Globetrotter: cea mai tare rulotă retro-modernă

rulota de lux

La noi sunt necunoscute și inexistente, dar peste Ocean, rulotele Airstream sunt cunoscute drept cele mai interesante de pe piață, datorită designului său ergonomic care combină elementele retro cu cele moderne.

rulota de lux

Prețul unei rulote Airstream începe de la 100.000 de dolari, dar își merită fiecare bănuț. Arată ca o rulotă clasică la exterior, dar în interior zici că te afli într-o capsulă spațială, dar una foarte spațioasă. Bucătăria e imensă pentru o cameră de vehicul și e făcută din oțel inoxidabil.

[readmore]

Marchi Mobile: cea mai scumpă și mai luxoasă rulotă din lume

rulota de lux

Marchi Mobile costă nu mai puțin de 3 milioane de dolari și da, are cel mai bizar design din câte ai văzut. Dar acea “bulă” de sticlă de deasupra cabinei șoferului oferă o panoramă superbă asupra drumului și o poți admira direct din pat.

rulota de lux

La prima vedere, nu pare să ofere același spațiu generos precum rulotele anterior prezentate, dar “după colț” te așteaptă un pat de 4×4 metri în care li tu și perechea ta vă veți simți precum împărații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: cnet