O fată prizează la malul mării. Moment viral cu (posibil) droguri de 1 mai

O fată prizează la malul mării. Moment viral cu (posibil) droguri de 1 mai
Sursa foto: Screenshot din clipul publicat de Razvan Balan.

Te-ai săturat de reportaje despre distracția de la mare de 1 mai? Probabil, dar un reportaj special a captat atenția la final de zi.

La ora publicării acestui articol, un video cu un televizor filmat a ajuns la aproape 1,2 milioane de vizualizări pe Facebook. Autorul, Răzvan Bălan (sau Balan), a filmat televizorul în timp ce pe acesta rula un reportaj Știrile PRO TV de la mare. Ai putea spune, odată ce vezi clipul, că în spatele camerei a fost un cameraman cu un moment de geniu.

Așa cum Geo Bogza descria în reportajul „O femeie mănâncă un măr” un moment trecător, așa e și acest reportaj. Fata, într-un grup cu alte trei persoane, primește pe-un platou improvizat ceva. În mână are un instrument de prizat. Face ceea ce ai crede, iar produsul final a fost inclus în reportajul „Cinci zile de petreceri extravagante”.

Supriza nu e că la mare sau în România sunt consumate droguri, diverse. Surpriza e că a ajuns, cumva, acest moment în prime time. După cum spune și autorul acestui viral, „cum să te droghezi în prime time de 1 mai: secunda 00:43. felicitări cameramanului”.

Clipul acesta a fost distribuit de aproape 10.000 de ori și a devenit, ei bine, extrem de cunoscut pe Facebook. S-ar putea spune că pentru autoarea (involuntară) a momentului a fost un 1 mai cu distracție, dar și cu faimă.

Citește și: