Renault la Rabla 2018: mașini pentru care statul îți dă bani

Renault la Rabla 2018: mașini pentru care statul îți dă bani

Automobilele Renault sunt extrem de apreciate la noi în țară și nu doar pentru că Dacia este deținută de francezi. Mașinile de la Renault sunt accesibile, fiabile și întreținerea lor nu este foarte costisitoare.

Oficialii Renault din România au anunțat în urmă cu puțină vreme ofertele pentru programul Rabla 2018. Iată ce mașini poți achiziționa și cât costă.

Cel mai accesibil Renault prin programul Rabla 2018 este Clio cu un preț de pornire de 7.950 de euro. Ca și motorizare, este vorba despre motorul 1,2 litri pe benzina de 75 CP. În ceea ce privește dotările, cea mai accesibilă variantă a lui Clio vine cu faruri de zi tip LED, geamuri electrice față, aer condiționat, cruise control sau USB.

O altă variantă destul de accesibilă este noul Renault Captur. SUV-ul are un preț de pornire de 10.600 de euro prin programul Rabla 2018, însă opțiunile sunt însemnate. Astfel, cel ce-și va achiziționa un Captur va primi pentru această sumă o motorizare pe benzina de 0,9 litri, capabilă să dezvolte 90 de CP, iar printre opțiuni se numără proiectoare de ceață, faruri de zi tip LED, radio Connect R&Go, sau aer condiționat manual.

În programul Rabla 2018 intră și cunoscutul model Megane. Cea mai ieftină versiune este Sedan, ce are un preț de pornire de 12.350 de euro. În acești bani, doritorii vor primi motorul de 1.2 litri de 130 de cai putere. Din dotări nu lipsesc jantele de aliaj de 16 inci, lumini de semnalizare în oglinzile laterale de tip LED, cruise control, proiectoare de ceață sau un tablou de bord cu indicatoare analogice și digitale.

[readmore]

Cel mai ieftin Renault Kadjar prin programul Rabla 2018 pornește de la 15.450 de euro. Este vorba despre același motor ca la Megane de 1.2 litri, capabil să dezvolte 130 de CP. Chiar și opțiunile sunt asemănătoare cu Megane: cruise control, proiectoare de ceață sau jante de aliaj de 17 inci.

Renault Talisman, dai o rablă, iei o limuzină

Cel mai scump Renault care se vinde prin Rabla 2018 este modelul Renault Talisman. Acesta are un preț de pornire de 19.150 de euro pentru nivelul de echipare Life, cu motorul Energy 1.5 dCi 110, asociat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Din opțiuni nu lipsește sistemul multimedia cu ecran de 7 inci, farurile de zi de tip LED, Radio Bluetooth, cu priza USB și Jack, frână de parcare asistată, crusie control sau climatizarea automată bi-zona cu senzor de toxicitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: