15 feb. 2018 | 16:32

Razer anunță cea mai nouă investiție în lumea sporturilor electronice

ACTUALITATE
Razer anunță cea mai nouă investiție în lumea sporturilor electronice

Razer a devenit un brand emblematic pentru industria de gaming. Acum își anunță planurile pentru industria eSports, domeniul care atrage tot mai mulți fani, bani și talente în fiecare an.

Razer și Team Kinguin, cea mai populară organizație de sporturi electronice din Polonia, au anunțat un nou parteneriat strategic. Înțelegerea pe termen lung presupune, pe lângă sponsorizarea echipei cu echipamente Razer, o colaborare între cele două organizații pentru dezvoltarea și testarea de produse noi.

Team Kinguin a fost înființată în 2015 și până în prezent s-a concentrat pe sprijinirea celor mai bune echipe de sporturi electronice din Polonia. Totodată, plănuiește deschiderea unui Centru de Performanță pentru eSports în Varșovia. Odată cu acest parteneriat, Razer va deveni partenerul exclusiv de periferice al echipei și le va furniza jucătorilor profesioniști cele mai noi mouse-uri, tastaturi, căști și alte dispozitive de input.

Compania va echipa și sediul de sporturi electronice și facilitățile de antrenament ale Team Kinguin din Varșovia. Cele două organizații vor face schimburi de experiență în mod regulat și se vor sprijini reciproc în inițiativele și activitățile viitoare. În plus, membrii Team Kinguin se alătură echipei Team Razer și vor juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse ale companiei.

Razer susține că prin colaborări de acest tip, cu practicanți ai sporturilor electronice, a dus la dezvoltarea unora dintre cele mai populare tastaturi, mouse-uri și căști de gaming din lume. Printre acestea se numără Razer BlackWidow V2, Razer DeathAdder Elite și căștile Razer Kraken V2.

În ceea ce privește piața consumer, Razer a prezentat la CES 2018 un telefon care poate deveni laptop ultraportabil. Telefonul a fost lansat în 2017, dar Project Linda a fost prezentat abia anul acesta. Spre deosebire de alte proiecte, care au avut lipsuri la capitolul design sau chiar la cel de funcționalitate, Razer a creat Project Linda astfel încât telefonul să se potrivească într-un spațiu care înlocuiește touchpad-ul clasic de pe un laptop.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele