Cât vor costa noile iPhone Xs și iPhone Xs Max

Cât vor costa noile iPhone Xs și iPhone Xs Max

Pe 12 septembrie, Apple va anunța noile iPhone-uri pentru 2018, iar în cadrul evenimentului o să aflăm ce specificații tehnice au, dar și când vor fi disponibile și care va fi prețul. Totuși, pe internet au apărut informații care ne dezvăluie cât vor costa telefoanele.

Pe lângă prețul telefoanelor am mai aflat și cum se va numi telefonul cu diagonala de 6.5 inci. Două surse din cadrul echipei de marketing au dezvăluit că telefonul mai mare va fi numit iPhone Xs Max și va avea un ecran OLED, sistem dual de camere pe spate, 2x Zoom și stabilizare optică pe ambii senzori. iPhone 9 va fi telefonul cu display LCD și cu o diagonală de 6.1 inci cu o singură cameră pe spate, dar va avea Face ID, la fel ca iPhone Xs și iPhone Xs Max.

Potrivit unui raport de pe macerkopf.de, iPhone Xs va costa 909 euro în Germania, în timp ce telefonul mai mare iPhone Xs Max va ajunge la 1149 de euro pentru versiunea cu 64 GB spațiu de stocare. În Statele Unite, iPhone Xs s-ar vinde pentru 799 de dolari, iar iPhone Xs Max cu 999 de dolari. De asemenea, telefonul iPhone Xs Max va include procesorul A12, 4GB memorie RAM, un plus față de cei 3 GB RAM de pe iPhone X.

O sursă din interiorul Apple a confirmat că acesta este „anul S-ului”, făcând referire la faptul că noile telefoane vor folosi design-ul existent al iPhone-ului, dar că va fi îmbunătățit cu noi componente. De asemenea, pe măsură ce creșterea piaței de smartphone-uri încetinește, Apple vrea să crească prețurile telefoanelor sale pentru a-și păstra marginea de profit mare.

Potrivit altor informații apărute pe internet, în cadrul evenimentului se va lansa și ceasul Apple Watch 4, iar din imagini putem vedea că ecranul este mai mare (cu 15% mai mare), ramele sunt mai mici și probabil va fi mai rapid decât celălalte ceasuri Apple.

Citește și:
Sursa: news18