VIDEO Noul Porsche, la Dracula. Cum apare România într-un clip deosebit

VIDEO Noul Porsche, la Dracula. Cum apare România într-un clip deosebit

Porsche a folosit România ca decor pentru promovarea noului Cayenne. Videoclipul a fost publicat acum, în preajma Halloween, și desigur că apare și Dracula.

Porsche și Sebastian Canaves, un pasionat de călătorii din Germania, sunt combinația care a venit să viziteze România. Toate scenele pe care o să le vezi în clipul de mai jos au fost trase în România. Implicit, cele mai multe sunt în Transilvania, unde și predomină povestea lui Dracula.

Porsche a ales să-și prezinte noua generație Cayenne cu ajutorul unui clip în care personaje sunt Dracula și Sebastian Canaves. Dacă cel dintâi a fost introdus în lumea mare de scriitorul Bram Stoker, cel din urmă este un blogger de succes din Germania.

Clipul cu Porsche Cayenne S, Dracula, România, Transilvania și o călătorie prin zonele astea a fost realizat la sfârșitul lunii octombrie. Au fost folosite secvențe din mai multe zone din România, printre care Cluj, Brașov, Sighișoara, Sibiu și București.

Porsche a ales România și pentru că a primit ajutor de la Ministerul Turismului pentru a-și găsi hoteluri, ghizi și pentru a se descurca în procedurile birocratice.

Porsche Dracula Romania (1)

„La solicitarea lor, le-am dat tot sprijinul. Am intrat în contact cu ei prin intermediul ambasadei, pentru că ei au luat în calcul o serie întreagă de țări și de idei și, în urma discuțiilor pe care le-am avut, i-am adus aici. I-am convins să aleagă țara noastră și le-am oferit tot suportul logistic – variante de cazare, fără cheltuială pentru minister, pentru că au plătit ei.

Ministerul i-a invitat și le-a oferit sprijinul prin reprezentanții regionali. Noi doar le-am recomandat ghizi, hoteluri, locații de filmare și i-am sprijinit cu tot ce înseamnă legătura cu autoritățile publice locale pentru autorizațiile de filmare și să nu se blocheze în birocrație”, a declarat Bogdan Tomoioagă, secretar de stat în Ministerul Turismului, citat de Profit.ro

Povesteaa e o aventură în care Sebastian este însoțit de un Porsche Cayenne S. Povestea începe cu Sighișoara, locul în care se spune că s-a născut Dracula. Ajunge, desigur, la Castelul Bran, merge în Brașov, iar la final e la Mănăstirea Snagov.

Noul Porsche Cayenne a fost lansat în urmă cu doi ani, ca model 2018. În primăvara acestui an a fost lansată și versiunea E-Hybrid, care înlocuiește astfel vechile motoare diesel, la care Porsche a renunțat.