PLAYTECH e „ținta” hackerilor ca să-ți arătăm de ce să vezi Hackerville

PLAYTECH e „ținta” hackerilor ca să-ți arătăm de ce să vezi Hackerville

Probabil ai observat astăzi că site-ul PLAYTECH are un comportament „neobișnuit”. Dispar și reapar caractere, iar fontul nu-i chiar cum ar trebui. Desigur, avem o explicație.

Probabil te-ai plictisit deja de mitul hackerilor români. E bine dacă e așa, că și noi. Dar trebuie să-ți vorbim de un serial nou care a pornit de-acolo și a devenit ceva mult mai consistent. E vorba de Hackerville.

E noua producție HBO și disponibilă din 4 noiembrie pe HBO GO.

În așteptarea serialului, am pregătit un site PLAYTECH special. Practic, l-am lăsat pe mâna „hackerilor” ca să-ți arătăm că lucrurile nu sunt așa cum par în aparență. Din fericire, și tu, și noi, suntem bine. Ba mai mult, suntem pregătiți să vedem ce înseamnă Hackerville.

Pe scurt, atât cât HBO ne-a lăsat să aflăm până acum, e vorba de un atac cibernetic ai cărui responsabili par a fi parte dintr-o rețea de hackeri din România. Atacul afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania.

Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei.

Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență. Iar toate astea îți sunt prezentate ție, ca să vezi cum li se schimbă destinele în timp ce caută adevărul.

În același timp, revenirea Lisei în România o pune în fața unor secrete incomode din trecutul familiei sale.

Pe scurt, Hackerville e un thriller de investigație, plin de acțiune și suspans. Serialul are în centru lumea cibernetică, acțiunile, dar și consecințele profunde și foarte reale ale jocurilor din acest univers. Pe scurt, HBO îți prezintă, în acest thriller, una dintre cele mai mari amenințări ale lumii actuale.

Vizionare plăcută și nu uita: ține-ți datele aproape și secretele și mai aproape!