Platforma care face ca mașinile de intervenție să ajungă mai repede la tine

Platforma care face ca mașinile de intervenție să ajungă mai repede la tine

Pentru ca echipajele de intervenție trebuie să ajungă rapid la tine trebuie să existe un sistem informatic bine pus la punct care să preia solicitările și alertele. CAVI Share alert este o platforma care face ca mașinile de intervenție să ajungă mai repede la tine.

Compania românească Global Technical Group lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din țară, dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă.

Global Technical Group este un integrator de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate. Global Technical Group a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 17 milioane de euro, iar recent și-a extins operațiunile în Bulgaria, Serbia și Germania.

Platforma este un produs românesc dezvoltat timp de doi ani de zile și după o investiție de 1 milion de euro. CAVI Share Alert este bazată pe un concept modern de dispecerizare, care permite monitorizarea și comunicarea cu echipajele de intervenție mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervențiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere.

La nivel de dispecerat este asigurată administrarea solicitărilor de misiuni (recepționare, transmitere, alocare), monitorizarea modului de desfășurare a intervențiilor și închiderea incidentelor de securitate prin obținerea de informații necesare stabilirii cauzelor generării acestora. Aplicația web afișează toate solicitările de misiune sau toate alarmele recepționate la nivelul dispeceratului și le repartizează către echipajele de intervenție din platformă.

Platforma dispune și de o aplicație destinată echipajelor de intervenție pentru recepționarea și preluarea misiunilor transmise de către dispeceratul dedicat. Ca parte componentă a platformei CAVI Share Alert, aplicația mobilă semnalează echipajelor de intervenție toate solicitările de misiune transmise prin intermediul aplicației de dispecerat.

CAVI Share Alert este un serviciu dedicat monitorizării obiectivelor de securitate care asigură, în cadrul unui dispecerat centralizat, următoarele:

– Solicitarea și alocarea echipajului de intervenție cel mai apropiat (în caz de eveniment);
– Comunicarea cu echipajul pe toată perioada derulării acțiunii de intervenție;
– Monitorizarea pe hartă 24/24 h a echipajelor de intervenție disponibile;
– Semnalarea zonelor în care nu sunt înregistrate echipaje de intervenție;
– Vizualizarea pe hartă a tuturor locațiilor aflate în monitorizare;
– Marcarea pe hartă a locurilor în care au fost incidente de securitate;
– Calcule statistice și emiterea de rapoarte pentru management sau pentru administratorii de flote;
– Serviciu de facturare automatizat la nivel de aplicație.

Citește și: