Pizza Hut intră în cultura gamingului din România (P)

Pizza Hut intră în cultura gamingului din România (P)

Pizza Hut și Activision au făcut alianță și, pe 12 octombrie, au lansat împreună Call of Duty Black Ops IV printr-un super eveniment ce a avut loc la Pizza Hut Dorobanți.

Pizza Hut vrea să comunice cu pasionații gamingului din România și a început în forță cu campania „Treci la nivelul următor”. Promoția este foarte tare pentru că acoperă tot ce are nevoie un gamer: in-game prizes, gadgets și, bineînțeles, mâncare bună.

Ca să te înscrii în promoție trebuie în primul rând să comanzi unul dintre produsele Call of Duty din meniurile restaurantelor Pizza Hut sau de la Pizza Hut Delivery. Meniul este foarte variat așa că gasesti tot ce vrei într-un singur loc: Pizza Mare, Quesadilla, Ribs, Tacos și Burgers.

Al doilea pas pentru inscrierea in promotie este introducerea codului unic de pe bonul fiscal pe www.pizzahut.ro/promotie. Super simplu.

La trei coduri înscrise primești garantat un Call of Duty Black Ops IV in-game bundle (1xGesture, 1xCalling Card, 1xSpray) și intri în tragerea la sorți pentru: 35 de jocuri Call of Duty Black Ops IV, 10 Season Pass și un PlayStation 4 Pro.

Am scris recent despre Call of Duty Black Ops IV este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului. Uite că a venit la pachet (pun intended) cu un meniu super tare. 😉

GG Pizza Hut!

Citește și: