Netflix schimbă abonamentele în România. Cât o să plătești

Netflix schimbă abonamentele în România. Cât o să plătești

Netflix caută noi metode de a câștiga mai mulți abonați și testează mai multe tipuri de abonament. România e pe listă și acestea sunt noutățile.

Platforma Netflix testează în mai multe țări, printre care și România, variante de plată săptămânală. Astfel, în secțiunea de abonare a platformei au apărut oferte pe o perioadă de timp mai scurtă.

Dacă vrei să te abonezi acum îți apare un preț de 2,49 euro pe săptămână pentru abonamentul basic, 2,99 euro pentru cel standard și 3,49 de euro pentru cel premium.

Un abonament lunar pentru basic pentru noi este de 7,99 euro acum. Dacă alegi să plăteși abonamentul săptămânal, cel mai ieftin timp de patru săptămâni atunci vei plăti 9,96 euro. Așadar, acest tip de abonament este mai potrivit pentru cei care caută să se aboneze pe termen scurt pentru a vedea un anumit serial, de exemplu.

abonamente

Compania americană testeză diferite abonamente pentru a vedea care sunt mai avantajoase și pentru a vedea ce fel de prețuri preferă oamenii.

În România un abonament costă 7,99 euro și ai la dispoziție 2.854 de filme și 1.163 de seriale. Asta înseamnă că plătesc cu 48% mai mult decât americanii.

În alte regiuni, Netflix testează abonamentele doar pentru smartphone-uri. Jurnaliștii de la ziarul The Star din Malaezia au dezvăluit că Netflix le oferă clienților din regiune un abonament doar pentru telefon care este mai ieftin decât abonamentul standard.

Cei care aleg un astfel de abonament vor putea urmări conținut doar în format HD, însă nu ar trebui să fie o problemă atât de mare deoarece diferența dintre HD și full HD pe un ecran mic nu este atât de sesizabilă.

Ideea din spatele unui astfel de abonament este atragerea mai multor clienți, iar prețul mic ar putea fi o metodă prin care mai mulți oameni Asia să se aboneze la serviciul de streaming.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: