NASA publică mii de înregistrări care-ți arată că omul a ajuns pe Lună

NASA publică mii de înregistrări care-ți arată că omul a ajuns pe Lună

Dacă mai aveai vreun dubiu cu privire la călătoria omului pe Lună, NASA publică mii de ore de înregistrări din timpul misiunii Apollo 11, care să-ți dovedească realitatea.

Deși n-ar trebui să mai existe, încă sunt unii oameni care contestă aselenizarea din 1969. Pentru ei, pare mai plauzibil că totul a fost falsificat, iar unele teorii îl adaugă și pe Stanley Kubrick în ecuație, el fiind regizorul ”filmelor aselenizării”. Firește, după cum spun și glumele, dacă perfecționistul Kubrick ar fi fost implicat în asta, ar fi mers până pe Lună ca să ia să totul așa cum trebuie. În plus, dacă aselenizarea era o farsă, sovieticii ar fi fost primii care să-i arate cu degetul pe americani.

NASA a publicat mai bine de 19.000 de ore de înregistrări audio obținute în timpul misiunii istorice Apollo 11. În cadrul acestor înregistrări vei găsi cam tot ce ți-ai putea dori când vine vorba de misiunea din 1969. Evident, vei găsi înregistrarea audio cu faimoasa replică a lui Neil Armstrong, ”un pas mic pentru om, un salt mare pentru omenire”, dar vei găsi și o mulțime de alte înregistrări de tot felul. Majoritatea sunt discuții banale care nu-ți vor atrage atenția în vreun fel, dar toate sunt parte din istorie.

Dacă nu ai ce face în următoarele ore, zile sau chiar ani, atunci poți să iei la rând toate înregistrările disponibile și să vezi ce găsești printre ele. S-ar putea să n-ai prea mult noroc dacă ești în căutarea vreunei descoperiri legendare, pentru că probabil tot ce primește publicul acum a fost deja ascultat și răsascultat de către cei de la NASA înainte de apariție.

Poți accesa înregistrările aici sau aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: