Jocul de curse pentru care ai nevoie doar de un mouse

16:05 29.05.2018

Dacă vrei să te joci un joc de curse pentru care n-ai nevoie de tastatură, Microsoft a lansat Miami Street, un titlu gratuit, disponibil pentru Windows 10.

Microsoft are un istoric destul de bogat cu jocurile pentru diverse platforme, chiar dacă probabil cunoști compania pentru Windows-ul cel de toate zilele, dar și pentru pachetul Office, care te-a ajutat de nenumărate ori. Cel mai nou titlu lansat de către aceștia este un joc de curse pentru care ai nevoie doar de un mouse și experiență minimă.

Dacă ești cumva familiar cu jocuri de pe telefoane, cum ar fi seria CSR Racing, atunci vei înțelege rapid cum stă treaba cu noul joc al celor de la Microsoft. Miami Street nu te pune să accelerezi mașina sau să iei viraje folosind o tastatură, dar nici nu e un joc clasic de drag racing, precum cele amintite.

Va trebui să ții apăsat pe butonul stâng al mouse-ului pentru a accelera sau pentru a lua viraje, în funcție de anumite marcaje disponibile în mediul înconjurător.

Într-adevăr, nu vorbim despre un joc de curse ”clasic”, dar pe de-o parte ai parte de o experiență de joc gratuită, iar pe de altă parte nici n-ai nevoie de un calculator puternic pentru a te juca. În plus, jocul va oferi și mai multe vehicule în viitorul apropiat, dar și o campanie, așa că poți să-l ai în vedere și pentru viitor.

Miami Street a fost creat de studioul Electric Square și momentan, este disponibil pentru anumite regiuni care au acces la Microsoft Store. Firește, poți să-ți încerci norocul încă de acum, sau să păstrezi acest link pentru a găsi jocul mai târziu.

loading...