Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook

Meme minunate cu selfie-ul pus de Liviu Dragnea pe Facebook
Sursa foto: Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Liviu Dragnea a făcut o postare pe Facebook în care se plângea de sistemul de plată de la Fetești. În comentarii, un internaut care se îndoia că Dragnea este autorul mesajului, l-a provocat să-și facă un selfie, iar după asta internetul a explodat de meme-uri.

Selfie Dragnea în mașină 1
Mielul Sfânt

Totul a început când Liviu Dragnea a scris pe Facebook că a primit multe mesaje de la oamenii care se întorceau de la mare și care se plângeau că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS.

Selfie Dragnea în mașină 2
Marian Oancea

„Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata”, a scris el pe pagina sa de Facebook. De asemenea, el a criticat operatorii de telefonie și a spus că cetățenii nevinovați trebuie protejați. Bineînțeles, Dragnea a avut grijă să specifice că nu el scrie mesajele la volan, ci doar le dictează.

Selfie Dragnea în mașină 3
Emy Bernhard

Lucrurile au început să devină interesante, atunci când un internaut i-a spus că îi dă o navetă de bere dacă demonstrează că el a făcut postarea. Surprinzător, Dragnea s-a conformat și a oferit internetului cel mai bun dar – un selfie cu el la volan ca material de meme.

Selfie Dragnea în mașină 4
Dragnea: „Vreau să fiu președinte în 2019” – Toma Bădescu

[readmore]

Pe lângă minunata poză, acesta l-a întrebat pe internaut: „Cum rămâne cu naveta de bere?”. În plus, Dragnea a spus că îl așteaptă pe respectiv la sediul PSD din Kiseleff și că micii sunt din partea lui.

Selfie Dragnea în mașină 5
Anca Burca
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: