Jocul excelent pe care-l primești gratuit astăzi pe GOG

Jocul excelent pe care-l primești gratuit astăzi pe GOG

Magazinul online GOG (Good old Games) împlinește zece ani de la lansare și cu această ocazie oferă un joc gratuit. Și cine nu vrea un joc gratuit, mai ales unul foarte bun.

Pentru a decide ce joc să-l ofere comunității cei de la GOG au ales mai multe titluri apoi i-a pus pe utilizatori să voteze. Votul s-a încheiat iar publicul a decis că Shadow Warrior 2, lansat pe PC în 2016, va fi jocul oferit gratuit.

Dacă ai cont pe GOG atunci mergi pe site și ia-l dacă nu ai atunci trebuie să-ți faci un cont și gata, Shadow Warrior 2 este al tău. Îl poți descărca și instala ori de câte ori vrei tu. Îl poți stoca pe hard disk sau îl poți lăsa pe platformă. Pe Steam jocul este vândut acum cu 36,9 euro.

În Shadow Warrior 2 intri în pielea lui Lo Wang, iar misiunea ta este să elimini demonii din lume care se află în pragul disperării. Interesant este că poți juca campania singur sau în mod cooperativ alături de alte trei persoane. Oricum ar fi experiența se anunță a fi una foarte distractivă.

Jocul este un first person shooter altfel deoarece poți folosi armele tradiționale, dar și săbii, arcuri sau arbalete. Acesta pare a fi un joc cu un ritm foarte rapid și destul de violent. Jocul a fost destul de bine primit la vremea aceea acesta având nota de 78/100 pe Metacritic, obținută în urma a 61 de recenzii din partea criticilor de jocuri video. Nici gamerii nu au avut o părere mai proastă despre joc, acesta obținând o notă de 8,2 din 10 în urma a 439 de voturi.

Dacă nu vă interesează prea tare jocul, deși ar trebui, vă mai puteți uita pe GOG pentru reduceri cu acestă aniversare. Aici vei găsi jocuri precum Witcher 3 Wild Hunt la 17,29 euro, Firewatch la doar 4,3 euro sau Hellblade: Senua’s Sacrifice la 17,99 euro.

Citește și:
Etichete: