iPhone Xr e telefonul care te va face să uiți de orice iPhone Plus

iPhone Xr e telefonul care te va face să uiți de orice iPhone Plus
21:37 12.09.2018

După modelele Xs și Xs Max, urmează și iPhone Xr. Acesta ar trebui să fie o variantă ceva mai de buget decât celelalte două modele, iar mai jos găsești detalii despre dispozitiv.

La fel ca în cazul celorlalte telefoane, zvonurile despre telefon se confirmă. Acesta are un ecran similar cu al celorlalte, doar că nu vorbim despre un OLED, ci despre un display LCD. Ecranul Liquid Retina are diagonala de 6,1 inci și rezoluția de 1.792 x 828 pixeli. Suportă funcția tap to wake.

Telefonul vine cu aceeași tehnologie TrueDepth de care beneficiază și iPhone X. În ceea ce privește procesorul, nu trebuie să ai vreo grijă, deoarece iPhone Xr e dotat cu Bionic A12.

Acesta are șase nuclee, iar două dintre acestea sunt orientate către performanță, în timp ce celelalte patru sunt destinate pentru folosirea economică a energiei. Per total, procesorul ar trebui să fie cu 15% mai rapid decât modelul A11. Noul procesor Apple e primul creat pe procesul de fabricație de 7 nm.

Telefonul are o singură cameră foto principală, cu senzor de 12 megapixeli și sistem wide-angle. Are f/1.8 și este capabilă de Portrait Mode, cam ceea ce ai văzut și pe Pixel 2. Camera beneficiază de tehnologia Smart HDR, introdusă pe noua generație de telefoane.

Durata de viață a bateriei lui iPhone Xr este cu 90 de minute mai mare decât cea de pe iPhone 8 Plus. Spre deosebire de celelalte două modele prezentate deja, acesta are rezistență la praf și apă conform standardului IP67.

Pre-comenzile pentru iPhone Xr încep pe 19 octombrie, iar comenzile vor fi onorate începând cu 26 octombrie. Prețul telefonului va începe de la 749 de dolari, pentru cea mai mică dintre variantele de 64, 128 și 256 GB de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI