Incendiu în Constanța la mall: centrul comercial a fost evacuat de urgență

Incendiu în Constanța la mall: centrul comercial a fost evacuat de urgență

City Park Mall din Constanța a fost evacuat pe 6 august din cauza unui incendiu. Acesta a izbucnit în zona restaurantelor din centrul comercial.


ACTUALIZARE 13.35 Incendiul din City Park Mall Constanța a fost izolat și lichidat. Din fericire, nu a fost raportă nicio persoană rănită. În decursul următoarelor ore sunt așteptate explicații oficiale cu privire la cauza acestui incendiu. Din primele informații știm că focul a pornit de la gurile de aerisire dedicate restaurantelor din zona food court.

Nu e primul incident periculos prin care a trecut acest centru comercial.


După ora 13, pe 6 august, a fost raportat un incendiu la centrul comercial City Park Mall din Constanța. Pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” au fost solicitaţi să intervină. ISU a intervenit cu două autospeciale de stingere şi o autoscară.

Incendiul din centrul comercial din Constanța a izbucnit în zona food court. Din primele informaţii, au luat foc hornurile din zona menţionată. Potrivit ISU Dobrogea, peste 100 de persoane aflate în zona restaurantelor din mall au fost evacuate de personalul centrului comercial. Incendiul a fost localizat.

Intervenția la acest incendiu a fost asigurată și de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a acorda în caz de nevoie. City Park Mall a fost închis. Deocamdată, nu a fost raportă nicio persoană rănită.

În urma incidentului, circulaţia în zona bulevardului Alexandru Lăpuşneanu a fost blocată.

Același centru comercial a mai fost în atenția publică în iulie 2018. Tavanul unui magazin s-a prăbușit și o clientă a fost rănită. Același incident s-a mai întâmplat și în noiembrie 2017. Atunci, nicio persoană n-a fost rănită.

A fost însă și o alarmă falsă în noiembrie 2016. Atunci, o mașină cu motorul calat a umplut parcarea de fum și s-a stârnit rapid panica. Cei prezenți în zonă au crezut că e vorba de un incendiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: