Huawei P20 Pro trece printr-un test de rezistență și nu iese prea bine

Dacă decizia unei eventuale achiziții pentru Huawei P20 Pro este influentață de gradul său de anduranță, ar fi bine să vezi clipul de mai sus.

Huawei P20 Pro s-a remarcat prin camera foto triplă. Unul dintre senzori are și obiectiv pentru zoom optic 3x, iar aplicația permite un zoom hibrid 5x. Altfel, folosește un procesor propriu Huawei și finisajul carcasei nu-i deloc prietenos cu amprentele, zgârieturilor sau orice fel de urme.

Cei de la JerryRigEverything au pus mâna pe un Huawei P20 Pro doar pentru a-l supune unor teste de anduranță de la care ți se face pielea de găină. În definitiv, ți se strânge inima în tine și când îți scapi telefonul de la câțiva centimetri pe jos. Dacă te gândești cât ai dat pe el, niciodată nu te-ar lăsa sufletul să-l pui în contact cu o șurubelniță sau un briceag.

La testul de îndoire, protecția de sticlă a ecranului s-a crăpat destul de agresiv. Partea bună, dacă poate fi vorba de așa ceva, este că panoul AMOLED de dedesubt nu a pățit nimic. Partea proastă este că, dacă te confrunți cu astfel de situație, îți va fi destul de greu să găsești un înlocuitor.

În altă ordine de idei, este important de reținut că peste 100 de dispozitive care au suferit același test în trecut, au rămas cu ecranul intact.

Ecranul este însă puțin mai rezistent, când vine vorba de zgârieturi. Totuși, este încă un an când Huawei refuză să folosească o protecție mai serioasă, cum ar fi Gorilla Glass. Alte dispozitive de top au trecut la așa ceva, dar Huawei încă încearcă să reducă tot felul de costuri. Astfel, chiar și pe acest model premium a pus doar o folie de protecție din fabrică și o sticlă menită să reziste destul de bine la uzura de zi cu zi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: