Huawei mai pregătește un telefon de mare performanță

Huawei mai pregătește un telefon de mare performanță
09:47 30.10.2018

Huawei a făcut valuri la nivel global prin intermediul brandului său independent Honor și speră să continue acest trend prin lansarea iminentă a gadgetului de top Honor Magic 2.

Honor Magic 2 a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni, dar mai sunt aproximativ 24 de ore până la lansarea sa oficială și vom afla câte dintre zvonuri sunt sau nu adevărate.

Din câte se pare, va fi vorba de un telefon cu specificații de top care s-ar putea să fie un concurent cât se poate de serios pentru Huawei Mate 20 Pro sau recent anunțatul Xiaomi Mi Mix 3. Nu știm exact dacă va fi un aparat global sau se va comercializa doar în China, dar putem să fim optimiști.

Conform speculațiilor, Honor Magic 2 va fi asamblat în jurul aceluiași procesor de top de la Huawei, precum seria Mate 20. Huawei Kirin 980 este construit printr-un proces de fabricație pe 7 nanometri, la fel ca Apple A12 Bionic și reprezintă un concurent serios la titlul de cel mai rapid procesor de mobile.

Noul terminal a apărut pe AnTuTu în urmă cu câteva zile și mai sunt doar foarte puține particularități de hardware care nu se cunosc până la această oră. În primul rând, va veni preinstalat cu Android 9.0 Pie, va avea 8GB RAM și o cantitate de memorie RAM de 128GB.

Ca principii de design, producătorul a optat pentru același sistem glisant pe care îl vedem la Xiaomi Mi Mix 3. Practic, în partea de sus a ecranului este o ramă inexistentă, iar pentru a-ți face un selfie, trebuie să glisezi spatele telefonului. Ecranul are o rezoluție nativă de 1080 x 2340 de pixeli, precum Mi Mix 3. În final, ajunge să fie un gadget un pic mai mare decât Huawei Mate 20 Pro.

În cadrul evenimentului de lansare al Honor Magic 2 programat pentru 31 octombrie, s-ar putea să mai aflăm detalii despre un parteneriat între Honor și DJI. Tot atunci, ar putea fi lansat un smartwatch Honor Watch, o pereche de căști wireless și o tabletă de 8 inci intitulată Honor WaterPlay.