30 aug. 2018 | 11:45

Honor 8X Max ar putea fi un telefon prea mare ca să te intereseze

ACTUALITATE
Honor 8X Max ar putea fi un telefon prea mare ca să te intereseze

Prin subsidiarul Honor, cei de la Huawei se pregătesc să lanseze cel mai mare phablet din 2018. Intitulat Honor 8X Max, gadgetul din imaginile alăturate este prea mare chiar și pentru persoanele cu mâini imense.

La scurt timp după ce am aflat că Huawei a reușit să devanseze Apple în piața globală de smartphone-uri, chinezi au început să-și promoveze un nou terminal ce încearcă să iasă în evidență. Intitulat Honor 8X Max, acesta va fi cel mai mare succesor al Honor 7X.

Honor 8x Max

Honor 8x Max nu va avea cel mai rapid procesor de pe piață, dar nici nu-și propune. Aparatul îți va fura atenția prin intermediul ecranului supradimensionat, în timp ce SoC-ul Snapdragon 660 va face față cu brio în majoritatea scenariilor de utilizare.

În teorie, nu s-a lansat încă oficial, dar Honor 8X Max a apărut deja pe site-ul magazinului online JD.com și nu a mai rămas nicio surpriză pentru momentul în care va fi dezvăluit de Huawei. În orice, telefonul este construit în jurul unui panou cu diagonala de 7,12 inci cu un breton în partea de sus de forma unei picături de apă. Acolo s-a strecurat camera pentru selfie-uri, în timp ce difuzorul pentru apeluri este integrat pe rama superioară.

Telefonul este certificat Dolby Atmos, și pentru că are un raport de 90% între suprafața utilizabilă a ecranului și partea din față, ar trebui să fie apropiat de dimensiunea unui telefon ”obișnuit” de 6,3 inci. Se încarcă foarte repede, iar după 10 minute la priză ar trebui să poți purta 40 de minute de conversații.

În privința configurației hardware, la fel ca în cazul multor telefoane anunțate în ultimele luni, Honor 8X Max va putea fi achiziționat în mai multe variante, în funcție de buget. Cea mai ieftină iterație va include 4GB RAM și 64GB de memorie internă. Telefonul de 210 grame se va integra în 177,6 x 86,3 x 8,1 milimetri. În mod suspect, se va incărca printr-un port microUSB.

Honor 8 Max telefonul prea mare

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele