Firefox o să fie excelent ca să compari prețuri când e Black Friday

Firefox o să fie excelent ca să compari prețuri când e Black Friday

Vinerea neagră se apropie cu pași repezi și tu ai nevoie de unelte pentru a te asigura că ai parte de cele mai bune prețuri. Firefox îți vine în întâmpinare.

Retailerii din România și din alte țări pregătesc oferte de nerefuzat, reduceri de prețuri uriașe. Totuși, care oferte sunt reale? De unde știi că ai un preț bun?

O soluție este să stai să urmărești evoluția prețului unui anumit produs timp de 30 de zile înainte de Black Friday ca să te asiguri că prețul de Black Friday este cel mai mic. Totuși, nimeni nu are timp să facă asta.

Cei de la Firefox au implementat o extensie de browser care să te ajute să vezi repede atunci când scade prețul unui produs. Dacă ai pus ochii pe un produs și vrei să-l cumperi de la Amazon, Best Buy, eBay, Home Depot sau Walmart atunci ar fi bine să-ți instalezi extensia de browser numită Price Wise.

Adaugi produsele favorite în listă și extensia are grijă să te anunțe când scade prețul unui produs. Pentru a putea folosi Price Wise, totuși, trebuie să instalezi browserul Firefxo Quantum, apoi să instalezi extensia. Price Wise nu funcționează cu versiunea clasică a Mozilla Firefox.

După ce ai făcut asta poți să umbli prin magazine și să selectezi produsele favorite. Totuși, aplicația nu funcționează pentru magazinele din România. Dacă oricum ești interesat de o astfel de soluție dar pentru magazinele autohtone atunci află de două extensii de Chrome care ți-ar fi utile.

Prima este Pricy, despre care am scris aici, și care-ți arată evoluția prețului unui produs în ultimii doi ani. A doua extensie este PriceExpert ce te ajută să vezi ce oferte au și alte magazine la același produs.

De exemplu, poți să intri pe un anumit produs pe eMAG apoi în dreapta îți va apărea același produs (poate cu altă configurație tehnică) la alte magazine și prețurile acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: