26 mart. 2018 | 08:52

eMAG: reduceri și oferte bune la telefoane Samsung

ACTUALITATE
eMAG: reduceri și oferte bune la telefoane Samsung

Cu toate că după zilele cu ninsoare nu a ieșit soarele, ci au venit ploile, poți să uiți de asta cu câteva reduceri la telefoane Samsung din oferta eMAG.

Toate telefoanele Samsung sunt aici, iar mai jos ai trei recomandări de smartphone-uri.

Samsung Galaxy Note 8 e un telefon bun pe care să te bazezi dacă ești în căutarea unei soluții performante, orientate mai ales către sectorul business. Note 8 este caracterizat, în primul rând, de celebrul S-Pen, pe care îl poți folosi ca să iei notițe, ca să desenezi sau chiar ca să folosești eficient telefonul. Ecranul este mai mare decât cel de pe S8 Plus, cu o diagonală de 6,3 inci, și datorită formulei Infinity, poți fi sigur că ai un raport display-corp imens. Toate detaliile despre telefon sunt pe eMAG.

Samsung Galaxy A8 (2018) a fost lansat la început de an și a fost smartphone-ul care a corectat poziția ”greșită” a senzorului de amprentă de pe Galaxy S8. A adus un senzor centrat și un design similar cu cel al flagship-ului de anul trecut. Telefonul e o variantă bună dacă ești în căutarea unui smartphone cu aspect premium, dar care nu intră în categoria de preț a acestor dispozitive. Prețul a scăzut relativ rapid de la lansare și până acum, iar acum ai ocazia să cumperi un Samsung Galaxy A8 (2018) cu un preț bun, de la eMAG.

Dacă vrei un telefon cu preț accesibil, dar care să-și facă treaba zilnic, atunci Samsung Galaxy A5 (2017) este smartphone-ul pe care îl cauți. Are un design plăcut și ecranul, cu toate că este pe format 16:9, este destul de generos. Ai parte și de o cameră foto bună, care să surprindă fotografiile pe care ți le dorești, dar ai și alte specificații pe care te poți baza. Raportul preț-calitate e foarte bun, mai ales când ai parte și de o reducere de preț, iar toate detaliile sunt la eMAG.