27 mart. 2018 | 10:00

eMAG: reduceri la telefoane ieftine și bune

ACTUALITATE
eMAG: reduceri la telefoane ieftine și bune

Dacă vrei un telefon nou, dar nu vrei să cheltui o avere, poți să te orientezi către variante ceva mai ieftine de la eMAG, dar care să nu te lase la greu.

Huawei P10 Lite e, probabil, una dintre cele mai bune alegeri pe care să le faci dacă ești în căutarea unui smartphone care să coste aproximativ 1.000 de lei. Telefonul este fratele mai mic al lui P10, dar tot vine cu specificații destul de bune, astfel că la interior vei găsi un procesor octa-core, de 2,1 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are ecran IPS cu rezoluție Full HD, iar diagonala este de 5,2 inci. Camera foto nu dezamăgește nici ea, oferind un senzor de 12 megapixeli care scoate fotografii destul de bune. Nu în ultimul rând, bateria smartphone-ului are capacitatea de 3.000 mAh.

Samsung Galaxy J7 (2017) e o altă variantă pe care să o iei în calcul dacă vrei un telefon de buget, dar care să fie bun. Smartphone-ul îți pune la dispoziție un ecran de 5,5 inci full HD, un procesor cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM. Acesta e excelent dacă ai nevoie de ecranul mai mare ca să te uiți la filme sau să lucrezi la diferite documente. Telefonul este și dual SIM și bateria este de 3.600 mAh. Mai multe detalii despre telefon poți găsi la eMAG.

Samsung Galaxy S6 este un alt smartphone bun, pe care să te bazezi la nevoie. Au trecut câțiva ani de la lansarea flagship-ului, dar tot ai de-a face cu un telefon excelent, peste care n-ai spune că a trecut atâta timp. Telefonul are procesor octa-core și 3 GB de memorie RAM, iar pe partea de memorie internă ai la dispoziție 32 GB de spațiu. Ecranul are 5,1 inci și este Quad HD. Toate informațiile despre smartphone sunt pe eMAG, unde găsești și reducerea de 43%.