eMAG: reduceri bune la început de weekend

eMAG: reduceri bune la început de weekend

eMAG are întotdeauna reduceri de care să poți profita, iar la început de weekend, ai câteva sugestii pe care le poți lua în calcul.

Soundbar-urile sunt din ce în ce mai populare și sunt o alegere bună dacă vrei să te bazezi pe ceva mai puternic decât difuzoarele televizorului. Dacă vrei o soluție care să nu coste enorm, modelul Blaupunkt LS175 poate fi o variantă destul de bună. Soundbar-ul vine cu o putere de 2 x 20 W și are dimensiuni reduse, fiind destul de portabil și ușor de integrat în sistemul tău de entertainment. De asemenea, poți conecta la el mai mult de un sigur dispozitiv. Toate detaliile despre acesta și reducerea de 36% sunt disponibile AICI.

Lenovo Legion Y520-15IKBN îți oferă un procesor i5-7300HQ, de 2,5GHz, din generația Kaby Lake, alături de 8GB de memorie RAM. Ecranul de 15,6 inci are rezoluție Full HD, iar acesta este susținut de placa video dedicată Nvidia GeForce GTX 1050, care vine cu 4 GB de memorie. Laptopul se bazează pe un HDD de 1 TB, care va fi mai mult decât suficient dacă vrei să stochezi jocurile preferate, pe care să le accesezi imediat. Toate detaliile despre acest laptop de gaming, dar și reducerea de 13%, sunt disponibile AICI.

Samsung Galaxy A5 (2017) continuă să fie un telefon bun, pe care te poți baza dacă vrei o soluție mid-range. Procesorul octa-core are 1,9 GHz, fiind ajutat și de 3 GB de memorie RAM, astfel că nu vei avea probleme cu aplicațiile și nici cu majoritatea jocurilor. Ecranul Super AMOLED are diagonala de 5,2 inci și rezoluție Full HD, iar camera foto principală are 16 megapixeli. Prețul este unul dintre cele mai bune pentru telefon până la momentul actual, astfel că îl poți cumpăra de la eMAG cu o reducere de 34%.