eMAG: noi reduceri și oferte înainte de Paște

eMAG: noi reduceri și oferte înainte de Paște

Campania de reduceri și oferte de Paște, organizată de eMAG, abia a început, dar are o mulțime de produse la care să fii atent dacă vrei un preț bun.

Toate reducerile din campania de Paște sunt disponibile AICI, iar mai jos ai trei recomandări de pe eMAG.

Dacă vrei un smartphone nou cu un preț bun, ai ocazia să îți cumperi un LG V30 cu un discount semnificativ. Telefonul este una dintre cele mai bune variante pe care le ai la dispoziție din partea producătorului. Vine cu ecran de 6 inci și raport de aspect 18:9, iar camera foto îți propune o diafragmă mare, de f/1.6. Nici sunetul nu dezamăgește, datorită capacităților Hi-Fi. Mai multe detalii despre telefon și despre reducerea de preț de 34% găsești la eMAG.

ASUS X541UA-GO1372T este un laptop pe care să te poți baza dacă ai nevoie de un ajutor de zi cu zi, pentru birou. Procesorul i3-7100U operează la 2,4 GHz și este ajutat și de 4 GB de RAM, așa că pentru activități light de multitasking ar trebui să fie ce trebuie. Ai la dispoziție 1 TB de stocare pe HDD și o placă video integrată, Intel HD Graphics 620. Toate detaliile despre laptop, dar și reducerea de 29%, sunt disponibile la eMAG.

Dacă vrei un televizor nou, modelul LG 49UJ620V poate fi o alegere bună. Diagonala este mai mult decât generoasă, având 123 de centimetri, iar rezoluția este exact cea la care te-ai aștepta, 4K. Televizorul vine cu Active HDR, dar și cu HDR Effect, două tehnologii care îți îmbunătățesc semnificativ calitatea imaginii. În plus, ai parte și de un 4K upscaler, care îți aduce conținutul de rezoluție mai scăzută la standardele Ultra HD. Prețul este redus cu 800 de lei momentan, iar televizorul este disponibil la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: