02 mart. 2018 | 14:21

Electric Castle 2018: cine vine și când mai poți cumpăra bilete

ACTUALITATE
Electric Castle 2018: cine vine și când mai poți cumpăra bilete

Electric Castle 2018 se va desfășura în intervalul 18-22 iulie, în grădina castelului Banffy, de la Bonțida din Cluj Napoca.

Cei care vor să meargă la a șasea ediție a festivalului pentru toate cele cinci zile vor trebui să dea între 429 și 999 de lei, în funcție de ofertele alese de pe site. Abonamentele puse la dispoziție de organizatori vor fi însă reduse la preț până la mijlocul lui martie.

Anul acesta, atracția festivalului la care participă zeci de mii de persoane din România și din afară este Jessie J. Piesele ei se găsesc pe primele locuri în topurile muzicale, iar videoclipurile ei au sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Jessie J a cucerit lumea cu piese precum „Nobody’s Perfect”, ” Price Tag” ,”Flashlight” și „Domino”.

„Este un star internaţional, cu 6 milioane de albume vândute” a spus Andi Vanca, director de comunicare la Electric Castle, despre Jessie J. „Este în juriul The Voice UK. Este probabil cel mai mare nume pe care l-am adus până acum la EC”.

Pe lângă Jessie J, vor mai cânta Groove Amanda, Mura Masa, Romare și Nothing But Thieves, Damien Marley, London Grammar, Netsky, Wolf Alice, JP Cooper și The Horrors, potrivit Evening Standard.

Electric Castle 2018 nu este doar despre muzică

Organizatorii Electric Castle 2018 promit un festival cu experiențe inedite. „O să avem circ, mai mult teatru, mai multe arte pe care oamenii să le consume la festival”, a zis Vanca.

Dincolo de distracție, Electric Castle 2018 mai are un scop. Organizatorii încearcă anual să salveze castelul Banffy prin donații din vânzări. Au reușit până acum să restaureze acoperișul castelului și au contribuit la lucrările de conservare a acestuia. În 2017, au participat peste 170.000 de persoane, iar o parte din banii strânși din vânzări a fost folosită pentru renovarea castelului.

„Ultimii cinci ani au însemnat o transformare importantă pentru castel prin finanţările pe care le-am asigurat, nu doar noi prin festival, ci şi public, am avut artişti care au donat pentru refacerea castelului din Bonţida”, a zis Renate Rozenberg, PR la Electric Castle. „Iar partenerii noştri ne-au ajutat să refacem școala din localitate, terenurile de sport din localitate”.