12 oct. 2018 | 14:00

Dyson a creat poate cel mai stupid și mai scump uscător de păr

ACTUALITATE
Dyson a creat poate cel mai stupid și mai scump uscător de păr
grittypretty.com

Dyson a anunțat lansarea celui de al doilea dispozitiv de înfrumusețare oferit de companie, care este bazat mai mult pe aer decât pe temperaturi extreme. Totuși, nu ar trebui să te entuziasmezi până nu auzi prețul.

Produsul numit Airwrap styler este prevăzut cu motorul Dyson V9 și usucă părul printr-un fenomen numit efectul Coandă, care face părul să stea amplasat pe ondulator. Sistemul dispozitivului are o presiune a aerului diferită și trage părul astfel încât acesta se înfășoară în jurul dispozitivului.

Compania susține că fabricarea ondulatorului-uscător a durat șase ani și au fost implicați 230 de ingineri și oamenii de știință. Acest efort este reflectat și în prețul dispozitivului futurist care ajunge la 500 de dolari.

Deoarece dispozitivul folosește aer în loc de căldură, părul trebuie să aibă o anumită umiditate în momentul în care este aranjat. Din acest motiv, printre atașamentele care vin împreună cu ondulatorul, există și un uscător care trebuie folosit înainte de ondulator și este menit să usuce părul până la nivelul de umiditate ideal.

De asemenea, produsul vine cu o perie de netezire care adaugă volum părului fin și o perie de netezire mai fermă care este utilă pentru părul creț. Ondulatorul Dyson are două capete cu dimensiuni diferite care te lasă să-ți aranjezi părul atât în sensul acelor de ceasornic, cât și invers. În plus, acesta mai are o perie rotundă pentru volum.

În prezent, există trei seturi diferite disponibile pe site-ul companiei, iar atașamentele variază în funcție de setul respectiv. Pachetul complet, care include toate atașamentele menționate mai sus costă 550 de dolari, un preț extrem de mare, chiar dacă tehnologia lui bazată pe aer promite că nu îți va deteriora părul.