22 aug. 2018 | 13:56

Glumele mai bune decât manipularea lui Dragnea cu tentativa de asasinat

ACTUALITATE
Glumele mai bune decât manipularea lui Dragnea cu tentativa de asasinat

Presupusa tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea a stârnit imaginația românilor, iar internetul s-a umplut de glume pe seama acestui subiect.

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Antena 3 pe 21 august și a debitat cele mai interesante “perle” din întreaga sa carieră de politician. Președintele PSD a lansat din nou o serie de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis și la protestatarii săi #rezist, despre care spune că sunt finanțați de președinte și a făcut din nou referiri la statul paralel.

Când s-a ajuns la acest subiect, Dragnea s-a destăinuit și a declarat, fără vreo probă, că anul trecut, prin luna aprilie, când era cazat la hotelul Athenee Palace, 4 străini trimiși special în România, la ordin, au încercat să-l omoare.

„Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume.” Întrebat dacă este vorba despre Soros, Dragnea a declarat: “El se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Nu a spus cum a reușit să scape cu viață, dar ne-a asigurat că nu a pățit nimic până la urmă. În plus, e o diferență semantică între „tentativă de omor” și „asasinare”, chiar dacă efectul este la fel de grav.

Dragnea, vânat de cei mai periculoși asasini

asasinarea lui dragnea

Utopia Group

A fost o luptă ca în Matrix

asasinarea lui dragnea

Utopia Group

Assassin’s Creed vs Dragnea

asasinarea lui dragnea

Vlad Popescu

O poveste ca-n desene animate

asasinarea lui dragnea

BY OM

Cum ar fi putut intra Dragnea în istorie, precum John F. Kennedy

asasinarea lui dragnea

Utopia Group

Viciile te costă scump

asasinarea lui dragnea

Utopia Balcanică

Cum se pregătesc asasinatele

asasinarea lui dragnea

Cristi Lup

Știe Dragnea de ce mustața e neprețuită

asasinarea lui dragnea

Mihai Matei

Precizăm că nu luăm în râs o eventuală tentativă de asasinare, indiferent cine s-ar afla în această situație periculoasă. Astfel de fapte nu trebuie acceptate, iar istoria României nu e deloc străină de astfel de acte criminale. Dar “bomba” aruncată de Dragnea, la prima sa ieșire televizată după protestul din 10 august, este cel mai probabil o simplă „fumigenă”.

G4Media informează că surse oficiale din cadrul Parchetului General au infirmat existența vreunei plângeri, investigații și chiar informații despre tentativa de asasinat a președintelui PSD. Dragnea a susținut că, dimpotrivă, s-ar fi deschis o anchetă în cazul său, dar nu știe mai multe.