Telefoane Digi pe care să le cumperi până în 1.000 de lei

Telefoane Digi pe care să le cumperi până în 1.000 de lei

Digi Mobil are o mulțime de telefoane în ofertă, dar dacă n-ai un buget foarte mare, te poți orienta către smartphone-uri sub 1.000 de lei.

Cei de la Digi Mobil au început să aducă din ce în ce mai multe telefoane în ofertă și chiar s-au aliniat la start când a fost vorba de lansarea lui Samsung Galaxy S9, care a intrat rapid și în oferta RCS & RDS.

Firește, nu toată lumea are de gând să dea în jur de 4.000 de lei pentru un telefon. Dacă ești unul dintre cei care nu țin neapărat la un design premium și nici la cel mai nou procesor pentru telefon, atunci cu siguranță te poți gândi și la alte smartphone-uri. Mai jos, spre exemplu, ai telefoane pe care te poți baza și care nu îți vor face o gaură în buzunar dacă le cumperi.

Telefoane din oferta Digi: Samsung Galaxy J5 2017

Samsung Galaxy J5 2017 este prima sugestie. Smartphone-ul vine cu conexiune 4G și cu suport VoLTE. Are procesor octa-core, de 1,6 GHz, dar și 2 GB de memorie RAM, alături de 16 GB de memorie internă.

Ecranul smartphone-ului are diagonala de 5,2 inci, iar camera foto principală îți oferă un senzor de 13 megapixeli, cu diafragma de f/1.7. Telefonul este disponibil AICI în oferta Digi, dar îl poți cumpăra și de AICI la liber.

Telefoane Digi: Allview X4 Soul Infinity S

Allview X4 Soul Infinity S e o altă variantă de smartphone pe care să-l cumperi dacă ai un buget de cel mult 1.000 de lei. Smartphone-ul vine cu asistentul virtual în limba română, AVI, dar și cu alte funcții. Are o cameră foto principală de 13 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli.

Ai la dispoziție 16 GB de stocare internă și 3 GB de memorie RAM, care lucrează alături de un procesor octa-core, de 1,5 GHz. Telefonul este compatibil atât cu VoLTE, cât și cu VoWIFI. Poți găsi Allview X4 Soul Infinity S AICI, sau AICI dacă îl vrei fără abonament.

Telefoane ieftine de la Digi: Huawei P9 Lite Mini

A treia variantă de luat în calcul e Huawei P9 Lite Mini. Telefonul va avea VoLTE disponibil din luna aprilie și este compatibil 4G. Vine cu un display de 5 inci și rezoluție HD a ecranului, iar la capitolul cameră ai parte de un senzor principal de 13 megapixeli.

Procesorul telefonului e quad-core și rulează la 1,4 GHz, iar pe lângă asta ai și 2 GB de RAM. Poți găsi telefonul în oferta Digi AICI, dar îl poți cumpăra și de AICI, liber de contract.

Citește și: