Preț Samsung Galaxy S9: Digi Mobil deja îl are, alături de Orange și Vodafone

Preț Samsung Galaxy S9: Digi Mobil deja îl are, alături de Orange și Vodafone
10:02 26.02.2018

Digi Mobil a adus deja noul Samsung Galaxy S9 în ofertă, astfel că poți deja să lansezi o precomandă pentru telefon la operator.

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus sunt oficiale, începând cu 25 februarie, odată cu lansarea de la MWC 2018. Operatorii s-au mișcat destul de repede și au adus telefonul în ofertă, la precomandă, iar Digi Mobil nu a lipsit de la acest eveniment.

O să fii fericit să afli că Samsung a mutat scannerul de amprentă sub cameră, are și un sistem inteligent de autentificare, pe bază de iris și autentificare facială, iar camera foto este foarte bună. Acestea sunt câtev dintre atuurile pentru care să-l cumperi.

Cât costă Samsung Galaxy S9 și S9 Plus la Digi Mobil

Digi Mobil îți oferă Samsung Galaxy S9 la un preț de 3.999 de lei și poate fi găsit aici, în varianta neagră, sau aici, în varianta violet.

Samsung Galaxy S9 are prețul de 4.399 de lei și este disponibil tot în variantă neagră, aici, sau în variantă violet, aici.

Cât costă Samsung Galaxy S9 la eMAG

Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au intrat în oferta eMAG: Varianta standard este disponibilă AICI la un preț de 3.899 de lei, în vreme ce varianta Plus este disponibilă AICI pentru 4.399 de lei.

Cât costă Samsung Galaxy S9 și S9 Plus la ceilalți operatori

Cei de la Digi Mobil nu sunt singurii care au telefonul în ofertă. Orange îți promite, că primești telefonul cu șapte zile mai devreme decât în mod normal. Pe site este listat Samsung Galaxy S9 cu prețul de 3.950 de lei (prețul original este afișat în euro). Cu abonamentul Orange Me 43, mai ai de plătit 2.100 de lei pentru telefon.

[readmore]

Vodafone are Samsung Galaxy S9 la 3.950 de lei pentru versiunea cu 64 GB spațiu de stocare. Altfel, costă ceva mai mult de 1.600 de lei cu abonament Super Red 45 pe doi ani. Samsung Galaxy S9 Plus costă peste 4.400 de lei la liber și în jur de 2.050 de lei cu abonament Super Red 45.

Cei de la Telekom au dat-o puțin de gard cu precomenzile pe site, așa cum se vede în imaginea de mai jos. Prețurile ar fi de 3.899 de lei pentru Samsung Galaxy S9 și 4.399 de lei pentru Samsung Galaxy S9 Plus.

samsung galaxy s9 telekom

Ca să știi dacă ar trebui să cumperi telefonul, avem un preview: Samsung Galaxy S9 o să-ți stea în mână cum ți-a stat și Galaxy S8. Doar că anul acesta are un procesor mai bun și o cameră foto în care vei avea mai multă încredere. Regret însă că n-am văzut schimbări și la nivel de design software. Nu știu dacă Samsung chiar e mulțumită de ce-a făcut cu Android, dar eu am găsit tot felul de locuri unde ar mai fi de lucrat. Îl găsești aici.

loading...