Cursele de taxi din București pe care le vei putea plăti cu telefonul

Cursele de taxi din București pe care le vei putea plăti cu telefonul

Una dintre problemele pe care le avem cu taxiurile din București este faptul că nu poți plăti cursa cu cardul și daca nu ai cash trebuie să apelezi la alte metode. O firmă de taxi din București intră în secolul XXI și introduce plata cu telefonul.

Începând de azi, 5 noiembrie, îți vei putea plăti cursele cu Speed Taxi cu telefonul mobil. Serviciul este disponibil prin mobilPay Wallet, portofelul digital cu care poți face plăți în magazine dezvoltat de Netopia.

Astfel, după terminarea unei curse, ceri să faci plata cu mobilul și apoi scanezi codul QR disponibil în mașină cu funcția Scan&Pay a aplicației mobilPay Wallet. Apoi, selectezi în aplicație cardul cu care să plătești și confirmi plata. Serviciul pare îndeajuns de simplu de folosit. Sper doar ca și taximetriști să te ia atunci când le spui că vrei să plătești cu cardul, nu cash. Și aplicația Clever Taxi oferă posibilitatea de a-ți plăti cursele cu cardul, însă nu foarte mulți taximetriști vin să te ia, deși în acea plată este inclusă și bacșișul de minim 10%.

MobilPlay Wallet își extinde portofoliul de servicii din categogia transport în zona industriei de taxi, pe lângă plata biletelor sau abonamentelor de transport public disponibilă în prezent în orașe precum Cluj Napoca, Alba-Iulia, București, Constanța, Ploiești sau Turda.

Aplicația mobilPay Wallet este dezvoltată în parteneriat cu NETOPIA Payments, procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală. Peste 8.000 de comercianţi folosesc serviciile şi soluţiile NETOPIA: plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

Dacă ai mobilPay Wallet atunci poți să plătești cu telefonul la casele de marcat Carrefour Hipermarket și Carrefour Market, Selgros, Carrefour Express Pronto și Cora, facturi de telefonie, internet și TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom), facturi de utilități, reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, întreţinere la bloc sau la restaurant.

Citește și:
Etichete: