Cum dai zăpada jos de pe mașină fără să zgârii vopseaua

Cum dai zăpada jos de pe mașină fără să zgârii vopseaua

Datul zăpezii de pe automobil nu este o misiune deloc ușoară pentru cei mai leneși dintre conducătorii auto. Iar iarna în București pare că abia a început.

După o iarnă lungă fără zăpadă în București, a început să ningă. Asta e o problemă mare pentru șoferi. Cu toate acestea, chiar și cei mai puțin harnici, care nu au de gând să dea jos manual zăpada, au o soluție inedită.

Majoritatea celor care aleg să își deszăpezească maşinile folosesc pentru îndepărtarea stratului de nea un făraş de plastic sau o perie. Sau ambele accesorii în același timp. Pentru cei mai leneși sau mai grijulii șoferi, există o alternativă. Astfel, dotat cu îndemânare și o suflantă de frunze, orice șofer doritor poate da jos zăpada de pe mașină în doar câteva minute.

Este vorba despre acel utilaj folosit în grădină toamna, cu ajutorul căruia oricine poate aspira sau sufla frunzele căzute pe pământ. Sigur, iarna nu mai sunt frunze, așa că dispozitivul poate fi folosit la operațiuni ceva mai necesare.

Un astfel de dispozitiv are prețuri cuprinse între 100 și 1.000 de lei în magazinele online din România. Firesc, îl alegi în funcție de nevoie și de sarcinile la care îl vei folosi. Dacă iarna alegi să dai zăpada de pe mașină, s-ar putea ca vara să nu ai prea multe frunze de împrăștiat.

Cea mai bună parte la folosirea unei suflante de frunze e că nu mai zgârii vopseaua. Astfel, mașina va fi conservată mai mult timp.

Citește și:
Etichete: