Cât va costa modelul BMW X4 în România

Cât va costa modelul BMW X4 în România

La jumătatea lunii februarie, BMW a pus la dispoziția presei primele poze și a oferit primele informații oficiale despre noul BMW X4. Automobilul a fost prezentat zilele acestea la Salonul Auto de la Geneva.

Debutul pe piață al celei de-a doua generații de BMW X4 va avea loc la jumătatea anului 2018. BMW România a făcut astăzi publice prețurile. Astfel, prețul de pornire anunțat de constructorul bavarez pentru piața din România este de 48.850 de euro cu TVA. Cel mai scump model este BMW X4 M40 ce va avea un preț de 69.734 de euro.

Cu ce vine nou BMW X4?

Noua generație X4 a suferit ample schimbări în ceea ce privește designul, dar și modificări de dimensiuni. Astfel, noul X4 are o lungime de 4.752 de milimetri, cu 54 de milimetri mai mult decât prima generație de BMW X4 lansată în 2014.

La capitolul aspect, BMW X4 a suferit modificări la grila din față, aceasta fiind mărită. În plus, farurile de tip LED duble au un contur mai dinamic și împreună cu proiectoarele de ceață formează o nouă interpretare adoptată de modelele BMW X. Noul BMW X4 păstrează cele două ţevi de eşapament care vor fi prezente la toate variantele de motorizare.

Panoul de bord a suferit și el modificări și a fost ușor coborât. Inginerii bavarezi au ridicat poziția scaunelor cu câțiva centimetri pentru a oferi conducătorului auto și pasagerului din dreapta o experiență mai plăcută a călătoriei.

Noua generație BMW X4 va putea fi achiziționată într-una dintre cele cinci linii de echipare astfel: Standard, Advantage, xLine, M Sport și M Sport X. BMW X 4 va fi disponibil în cinci motorizări, două unități pe benzină și trei propulsoare diesel. Cele trei motorizări diesel sunt de 190 de CP (motor de 2.0 litri), 231 de CP (motor de 2.0 litri) și varianta M40d de 326 de CP (motor de 3.0 litri). În ceea ce privește variantele pe benzină acestea sunt de 2.0 litri, una ce are o putere de 184 de CP și una de 252 de CP.  Oricare ar fi motorizarea aleasă, noul BMW X4 vine echipat cu sistemul de tracțiune integrală xDrive, dar și cu o transmisie automată cu 8 trepte.

În funcție de opțiunile alese, BMW X4 poate dispune de acoperiș panoramic, de control automat al aerului condiţionat pe trei zone, ventilaţie activă a scaunelor, asistență la parcare, pilotul automat activ cu funcția Stop&Go, BMW Display Key sau iluminat ambiental.

Citește și:
Etichete: