12 iun. 2018 | 18:40

Cât costă noul Volvo V60 în România, mașina pentru care să strângi bani

ACTUALITATE
Cât costă noul Volvo V60 în România, mașina pentru care să strângi bani

Noua generație Volvo V60 este disponibilă pe piața din România. Prețul e undeva la mijloc între scump și ieftin.

Versiunea de bază cu motor diesel D3 de 2.0 litri și 150 de cai putere are un preț de pornire de 39.655 de euro. Acceptabil pentru cei cu dare de mână care vor să aibă în garaj noul Volvo V60, supranumit și „Cel mai frumos break din lume”.

Volvo V60 este disponibil pentru doritori cu două motoare diesel și un motor pe benzină. Versiunile pe motorină sunt: motorul D3 turbo de 2.0 litri și 150 de cai putere și motorul D4 biturbo de 2.0 litri și 190 de cai putere. Versiunea de 190 de cai putere este disponibilă atât cu cutie de viteze manuală cu șase trepte, cât și cu cutie de viteze automată cu 8 trepte.

Motorul pe benzină este un T6 de 2.0 litri și 310 de cai putere și unitatea este disponibilă doar cu cutie de viteze automată cu opt trepte și tracțiune integrală.

În ceea ce privește versiunea de bază care se numește Momentum, aceasta vine la pachet cu o sumedenie de opțiuni. Printre acestea se numărăr volan îmbrăcat în piele, faruri LED, senzor de ploaie, climatizare automată, sistem de prevenire și evitare a coliziunilor frontale, oglinzi exterioare rabatabile electric etc.

Al doilea nivel de echipare poartă denumirea Inscription și include, pe lângă opțiunile de la Momentum, instrumente de bord cu afișaj digital de 12.3 inci, grilă cu inserții și rame cromate, praguri iluminate, lumini ambientale, ornamente interioare din lemn de tip Driftwood sau bord îmbrăcat în piele de cea mai bună calitate.

Volvo V60 a debutat la Salonul auto de la Geneva și a fost declarat în repetate rândur cel mai frumos break al anului. Comenzile pentru noul Volvo V60 au început, iar primele exemplare vor ajunge în posesia proprietarilor din România începând cu această toamnă.