Cât costă iPhone Xs și iPhone Xs Max în România și ce oferte are eMAG

Cât costă iPhone Xs și iPhone Xs Max în România și ce oferte are eMAG

iPhone Xs a intrat la precomandă din 21 septembrie. Atât Xs, cât și Xs Max sunt listate de eMAG și am cercetat prețurile ca să știi ce poți alege și la ce preț.

Dacă ai așteptat cu sufletul la gură noul iPhone în România, ei bine, gata, așteptarea s-a terminat. Atât operatorii, cât și magazinele online au listat telefonul. Spre deosebire de iPhone X, unde oferta a fost cam limitat, pentru noul model pare să fie mai bogată. Rămâne de văzut cât de repede va fi livrat.

Ce specificații au iPhone Xs și Xs Max

Dacă îți pasă de cifre, Xs are o baterie de 2.685 mAh, 4 GB de memorie RAM și un procesor cu șase nuclee (două de performanță, patru pentru autonomie) denumit A12 Bionic. Are două camere foto, de câte 12 megapixeli (f/1.8, respectiv f/2.4), un ecran de 5,8 inci OLED și scanner facial Face ID pentru autentificare.

De cealaltă parte, Xs Max are o baterie de 3.147 mAh, 4 GB de memorie RAM, același procesor A12 Bionic și același ansamblu de camere foto. În fapt, singura diferență între cele două este ecranul: 6,5 inci OLED.

Ambele telefoane, față de iPhone X, câștigă 1 GB de RAM în plus, un procesor ceva mai bun (e pe 7 nanometri, primul de acest fel), camere foto mai bune (cu senzori mai mari) și un ecran un pic îmbunătățit, deși e folosită aceeași tehnologie. Totodată, cele două noi modele sunt disponibile și într-un nuanță nouă de culoare: Gold.

Ce oferte are eMAG pentru iPhone Xs și Xs Max

De ce ai vrea noul iPhone și de ce nu

În prima zi după ce Apple a prezentat noul telefon, am spus că „orice iPhone e revoluționar pentru utilizatorii de iPhone. E un cerc închis alimentat în fiecare an din fața unui ecran negru pe care se plimbă perfecțiunea”. Ei bine, dacă n-ai luat un iPhone nou în 2017, acum ai ocazia. E aproximativ la fel de scump, dar mai bun, mai performant.

Prețul e singurul care te poate ține departe de un telefon Apple nou. Dincolo de acesta, atât Xs, cât și Xs Max sunt cele mai bune. Urmează și iPhone Xr în octombrie, dar acela are un ecran mai slab calitativ și doar o singură cameră foto.

Citește și: