Cel mai nou Call of Duty te lasă fără campanie singleplayer

Cel mai nou Call of Duty te lasă fără campanie singleplayer

Call of Duty: Black Ops 4, viitorul titlu din franciză, ar urma să te ”ușureze” de povara unei campanii singleplayer.

Cei de la Polygon citează surse apropiate de dezvoltatorii jocului și afirmă că noul titlu va avea doar posibilitatea de joc în multiplayer. Aceștia au luat legătura și cu Activision, care au răspuns că ”nu comentăm cu privire la zvonuri și speculații. Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim Black Ops 4, pe 17 mai”.

Un asemenea non-răspuns era de așteptat, firește, din partea companiei. În paralel, și Patrick Klepek de la Waypoint era pregătit să vorbească despre aceeași știre, așa că s-ar putea să se și adeverească.

Având în vedere raportul celor de la Polygon, se pare că timpul a fost factorul principal în ceea ce privește decizia Treyarch de a renunța la partea singleplayer a jocului. Cu toate că pare ciudat, având în vedere că seria are parte de cicluri de dezvoltare de trei ani, în trei studiouri diferite, e posibil ca mutarea lansării din octombrie-noiembrie, odată cu Black Ops 4, să fi dus la această comprimare a volumului de muncă.

Dacă un alt zvon, venit de pe site-ul Charlie Intel, se adeverește, atunci modul battle royale din noul joc ar putea umple acest gol. Site-ul a publicat informații cu privire la faptul că Raven Software se ocupă de dezvoltarea acestui mod de joc pentru noul Call of Duty.

Odată cu acest nou joc, avem o premieră în cei 15 ani de existență a francizei. Black Ops 4 va fi primul titlu din seria Call of Duty care se lansează fără o campanie singleplayer. Într-adevăr, seria de jocuri a devenit din ce în ce mai cunoscută pentru aspectul multiplayer, odată cu lansarea lui Modern Warfare, din 2007. Cu toate acestea, campaniile încă reușeau să livreze, având în vedere succesul celei de anul trecut, din World War II.