28 dec. 2018 | 08:10

Black Mirror continuă pe Netflix cu Bandersnatch: Când se lansează lung metrajul

VIDEO ACTUALITATE

Black Mirror este una dintre cele mai populare producții originale din portofoliul Netflix și va continua cu un lung metraj intitulat Bandersnatch.

Black Mirror pe Netflix are deja patru sezoane remarcabile. Episoadele fără o conexiune evidentă între ele au fost subiectul a numeroase discuții online datorită viitorului distopic pe care îl ilustrează. Partea cea mai terifiantă a show-ului este că, de cele mai multe ori, premisa este una cât se poate de actuală. Episoadele pleacă de la ceva ce știi sau de la un scenariu cu care te identifici, pentru ca, până la final, să ia o turnură care îți ridică părul pe mână.

Black Mirror continuă pe acest final de 2018, dar nu va mai fi vorba de un sezon întreg, o colecție de povești. În schimb, vom vorbi de un singur lung metraj intitulat Bandersnatch. Acesta a fost subiectul mai multor speculații de mai bine de jumătate de an, iar acum avem data premierei.

Până la sfârșitul zilei de astăzi, 28 decembrie 2018, Black Mirror Bandersnatch va avea premiera pe Netflix. Cu mai puțin de 24 de ore înainte de lansare, a fost publicat și un trailer pentru film, menit să te ajute să deslușești mai multe din premisa show-ului.

Momentan, nu este foarte clar dacă acest episod special de Black Mirror va fi oferit în formatul interactiv pe care Netflix l-a introdus pe platforma de streaming prin intermediul unor desene animate. Au existat zvonuri conform cărora vei putea alege modul în care evoluează povestea și în care se termină, dar acest lucru nu este sigur în acest moment. Având în vedere afirmații precum ”răzgândește-te” sau ”schimbă-ți viața” din trailer, există câteva indicii în acest sens.

Black Mirror Bandesnatch va spune povestea unui tânăr programator care, în 1984, s-a gândit să transforme într-un joc video un roman fantastic intitulat Bandersnatch. Pentru că vorbim însă de Black Mirror, lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât par la prima vedere.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele