Black Friday 2018 la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Black Friday 2018 la eMAG: cum prinzi produsele dorite

Black Friday 2018 la eMAG se va ține și anul acesta în luna noiembrie și ar trebui să te aștepte cele mai bune oferte și reduceri din an. Dar, ca să fii sigur că n-ai probleme în timpul comenzilor și că primești produsele dorite, trebuie să ții cont de câteva sfaturi.

Black Friday 2018 la eMAG va începe pe 16 noiembrie, iar printre produsele pe care cel mai mare magazin online din România le va avea în ofertă se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion, articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă si gradină, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobila, jucării și anvelope.

În ofertele eMAG de Black Friday vor intra și produse de la partenerii din Marketplace, ceea ce înseamnă că acestea vor fi livrate doar prin curier.

Black Friday 2018 la eMAG: cum te asiguri că prinzi produsele dorite

După cum probabil știi, în Vinerea Neagră, site-ul eMAG poate fi accesat de sute de mii de utilizatori simultan, ceea ce înseamnă că pagina online se va bloca la un moment dat.

De asemenea, dacă nu accesezi site-ul, s-ar putea să nu fii la curent cu toate ofertele. Prin urmare, eMAG te sfătuiește să ții cont de următoarele sfaturi:

  • Descarcă aplicația pentru mobil eMAG, iar dacă o folosești deja, asigură-te cu o zi înainte că e actualizată cu cea mai recentă versiune;
  • Asigură-te că ai un cont online eMAG, în care să completezi toate datele necesare prin care magazinul te va putea contacta să-ți livreze produsul: asta înseamnă adresa domiciliului, număr de telefon și adresa de email pe care o folosești cel mai des;
  • Cea mai rapidă și sigură metodă de plată este cu cardul, așa că fii sigur că ai salvate în contul online eMAG toate datele unui card bancar cu care efectuezi plăți;
  • În funcție de produsele alese, ele fie îți vor fi livrate la ușă de către curier, fie la un punct de ridicare a comenzii eMAG, pe care-l vei alege tu când faci comanda. Începând cu noiembrie 2018, eMAG deschide noi puncte de preluare a comenzii în spații accesibile 24/7 cum ar fi benzinăriile OMV și Petrom, așa că fii pe fază;
  • Toate produsele pe care le comanzi de la partenerii Marketplace sunt livrate direct de către aceștia prin curier, deci nu le poți ridica personal, ca să eviți costul companiei care livrează.

Black Friday 2017 la eMAG, noi recorduri

Anul trecut, de Black Friday, eMAG a înregistrat un nou record de vânzări după ce a pus la bătaie nu mai puțin de două milioane de produse.

Cele mai căutate categorii de produse au fost electrocasnicele mici, telefoanele, produsele pentru îngrijire personală și fashion. Cele mai notabile recorduri au fost: „secunda de aur” cu 150 de comenzi si „minutul de aur” cu 3.026 de comenzi.

Citește și: