Ofertele eMAG de care să profiți înainte de finalul lunii

Ofertele eMAG de care să profiți înainte de finalul lunii
Andrei Simion
Andrei Simion
09:49 25.10.2018

eMAG are o mulțime de telefoane. Ba chiar a ajuns să listeze în același timp cu operatorii și, de multe ori, să ai diverse bonusuri când alegi câte un model

Am ales pentru această listă cu recomandări telefoane cu Android. Sunt cele mai accesibile, ca preț, iar ca hardware sunt excelente. De la Samsung Galaxy Note 9 la un Nokia, poți găsi lejer ceva care să fie pe placul tău.

Oferte eMAG de care să profiți în octombrie

Nokia 6.1 se remarcă prin suportul pe care HMD Global îl asigură. Acest model introdus la începutul anului are 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM si un ecran de 5,5 inci Full HD. Rulează Android, va primi actualizări destul de des si are un raport excelent între calitate și preț. Îl poți cumpăra acum de la eMAG.

Nu putea lipsi de pe listă un Motorola Moto G6. Seria aceasta a fost surpriza plăcută a anului. Modelul în cauză vine cu 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM, un ecran Full HD+ de 5,7 inci și are un Android stock. E disponibil la eMAG.

Mate 20 Pro e cel mai nou telefon al Huawei. Este, totodată, și cel mai scump. Producătorul susține că l-a făcut cât de performant a putut. Totuși, o comparație cu modelele precedente se impune. P20 Pro a fost primul cu trei camere, în timp ce Mate 10 Pro a fost primul cu procesor cu inteligență artificială. Mate 20 Pro e la eMAG la precomandă.

Pe listă își face loc și un Samsung Galaxy Note 9 tot cu spațiu de stocare  de 512 GB. Altfel, telefonul are un ecran de 6,4 inci, are două camere foto de 12 megapixeli, filmează 4K, dispune de un stylus care se conectează la telefon prin Bluetooth și va primi în curând Android Pie. Îl poți cumpăra de la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI