Doar Bang & Olufsen putea să facă un TV extravagant din lemn

Doar Bang & Olufsen putea să facă un TV extravagant din lemn

Prima versiune de Beovision Eclipse a fost anunțată în luna august a anului trecut în colaborare cu LG. Bang & Olufsen a anunțat acum o versiune actualizată a respectivului model.

La IFA 2017, Bang & Olufsen a făcut un gest foarte important în momentul în care a anunțat că va colabora cu LG pentru o nouă serie de televizoare de top. Ca parte din seria de TV-uri Beovision Eclipse, aceste creații folosesc panouri OLED de la sud coreeni și, pe lângă designul futurist, sunt caracterizate printr-un sunet spectaculos. Toată partea de jos a TV-ului este formată dintr-un soundbar pe trei canale cu o putere totală de 450 wați. Ca bonus, respectivul sistem audio poate fi folosit independent de TV pentru streaming de pe dispozitive mobile sau pentru redare de posturi radio online.

Prețul la momentul respectiv era de 11.000 de dolari pentru un un exemplar cu diagonala de 55 de inci și 16.000 de dolari pentru versiunea de 65 de inci. Ambele utilizau platforma inteligenă WebOS de la LG pentru acces facil la o serie stusfoasă de servicii de streaming. Nu lipsea suportul nativ pentru Spotify Connect, Chromecast, AirPlay.

Pentru 2018, danezii au ieșit la înaintare cu Bang & Olufsen Beovision Eclipse Wood Edition. Dintr-un punct de vedere, versiunea actualizată are câteva particularități în comun cu modelul din 2017, cu mențiunea că, finisajul de lemn îi dă un ton aparte. Ca urmare, noua variantă s-ar putea integra mai bine în anumite decoruri.

Întregul soundbar de la baza noului OLED TV este acoperit cu un grilaj din lemn de stejar lucrat manual. Conform declarațiilor oficiale, respectivul detaliu de design ar trebui să aducă un aer de eleganță, căldură și măiestrie de top întregului pachet.

În privința prețului de achiziție, Bang & Olufsen Beovision Eclipse Wood Edition începe de la 11.000 de dolari pentru modelul de 55 de inci, în timp ce versiunea de 65 de inci costă 15.000 de dolari. Cu alte cuvinte, modelul mai mare este cu 1000 de dolari mai puțin decât versiunea standard de aceeași diagonală.

Citește și: